ToniAdams Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 To ni meni nije jasno budući sa sam uvek smatrao da je dr m najmoćniji od svih superheroja. Slon je kapiram prenosivi hard disk, ima ono verovanje da slon sve pamti.
goofs Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 Dve stvari mi pale na pamet Šta ako telo matorog Justicea u stvari nije originalno on? Ionako je previše vitalan za svoje godište. Možda je kineskinja svukla njegov um u slona, harddisk fazon što kaže Toni, i onda po potrebi puni klonove. Drugo, ostaje pitanje od kada je crna vezana za Menhetna, sudeći po onim flešbekovima moguće da ju je on i podigao. Što bi značilo da je Bela noc (pa i sedma konjica) smisleno organizovana samo kako bi se Neš Bridžis zbližio sa crnom i držao ovog na oku. E al kako su izvalili ko je plavugan, to je misterija.
goofs Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 Mramlj, nije los rasplet, razvezali su sve misterije, ali... ...ne svidja mi se mekgafin sa xy-sciency-takjonima koji su odjednom the-thing na koje Plavugan nema uticaja, a pride i ko da rastu na obliznjem drvetu. I ne kapiram epilog finalne borbe, opet, plavi je omnipotentno bice, u stripu se multiplicira i pokretom uma sastavlja/rastavlja ljude i objekte na atomske cestice, onaj top je mogao da sredi a da ni ne izlazi iz kuce. Dacu im sansu da razjasne to u sledecoj epizodi, posto su do sada dosta solidno razjasnjavali sve rebuse. Svidja mi se grandfather paradox sa grandfatherom motherfucker. Odlicna je rezija sa paralelnim narativima, cesto kad se snimaju filmovi/serije sa vanvremenskim tokovima ume sve jako brzo da ode dodjavola. Nemojte da gasite na kraju, ima jedna postcredits scena.
Pečorin Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Meh. nisam oduševljen. Uopšteno, ne samo poslednjom epizodom. Previše flešbekova, premalo radnje. Ozymandias delovi najzabavniji. Pogledaće se ta poslednja, svejedno.
1n54jd3r Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Naprotiv...sedma epizoda je bas fino ishajpovala tenziju za grand finale u poslednjoj epizodi
goofs Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 Dobar intervju sa Lidelofom, sad mi je serija jos gotivnija.
Lezilebovich Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 On 12.12.2019. at 10:52, 1n54jd3r said: Naprotiv...sedma epizoda je bas fino ishajpovala tenziju za grand finale u poslednjoj epizodi +1 Ima puno stvari koje cekamo... Plavog, sat, japanku I njene decije roditelje, dedino obracanje, senators, konjicu... Samo da lepo to umotaju
goofs Posted December 15, 2019 Author Posted December 15, 2019 Pa verovatno zato sto vidi sta ce biti u buducnosti i misli da je za najbolji ishod potrebno da odigra svoju ulogu.
ToniAdams Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Mislim nisu bas suptilne reference na dzisusa. Nadam se da nece posle 3 dana da se vozdigne.
Arkadija Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Ne mogu da kažem da je loš kraj, ali nije na nivou prethodnih epizoda. Nešto mi fali.
Recommended Posts