March 21, 20241 yr Author bg taksistima naložilo da prefarbaju auta u belu boju, akosam dobro shvatio do maja kuknjava kreće
March 21, 20241 yr pa ne znam koji esnaf ne bi kukao da mu se nabaci namet u redu veličine mesečne zarade, koji mora da ispuni u narednih metar dana I u tih mesec dana, znači nekih 25-30 radnih dana, treba 8k automobila prekrečiti - odnosno 300 komada dnevno - good luck with that O-ruk odluke u punom sjaju
June 20Jun 20 12 minutes ago, msv said:1 taksista traži 2500 od Terazija do SC, drugi 1500, Pink preko aplikacije 850Sta da ti kazem....
June 20Jun 20 23 minutes ago, msv said:1 taksista traži 2500 od Terazija do SC, drugi 1500, Pink preko aplikacije 850Jandeks je zakon za vožnju taksijem.
June 20Jun 20 Ovaj prvi se žalio na gužvu, kao sve blokirano, ne može preko Brankovog, Gazela još gora...A Brankov savršeno prohodan
June 20Jun 20 19 minutes ago, msv said:Ovaj prvi se žalio na gužvu, kao sve blokirano, ne može preko Brankovog, Gazela još gora...A Brankov savršeno prohodanDobro ti nije preporucio rutu preko Pancevca, Borce i Zemunskog mosta - tu nema guzve.
June 20Jun 20 Mene je u ponedeljak jandeks vozio od saborne crkve do partizanovog stadiona vozio preko dva mosta. Izaslo me manje od 1000
June 20Jun 20 Kako mislis yandeks te vozio ? Zar te nije vozilo neko od "klasicnih" udruzenja po regularnoj ceni ili jandeks ima svoj cenovnik ?
June 20Jun 20 11 minutes ago, Lezilebovich said:Kako mislis yandeks te vozio ? Zar te nije vozilo neko od "klasicnih" udruzenja po regularnoj ceni ili jandeks ima svoj cenovnik ?Skratio sam. Taksi koji sam naručio preko jandeksa. Jandeks ima neku foru sa povećanjem cene, kao luks vozilo a u stvari prioritet. Mislim da ima još nekih stvari koje idu preko aplikacije. Ilegalno je to, ali nije nepodnošljivo a udobno je
June 20Jun 20 Yandex i Pink. Jedine dve aplikacije koje ti trebaju i koje pokrivaju sve legalne taksije.