Jump to content

aplikacija vs halo taksi

car go vs taksi? 69 members have voted

1. 1. car go vs taksi?

• taksi
      23
    • car go
      48

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

bg taksistima naložilo da prefarbaju auta u belu boju, akosam dobro shvatio do maja

kuknjava kreće

• Replies 866
  • Views 73.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nesha taxista
    nesha taxista

Pošto je zaraza opet eksplodirala nije loše da se podsetimo nekih stvari vezano i za ovu temu. Bilo koju vrstu prevoza tuđim automobilom kako god se to zvalo treba sad izbegavati. Bicikli, elektrotrot

• *edited by mod
    *edited by mod

Pravi advokat 😀

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

da dočekam pa da mrem

Posted Images

pa ne znam koji esnaf ne bi kukao da mu se nabaci namet u redu veličine mesečne zarade, koji mora da ispuni u narednih metar dana

I u tih mesec dana, znači nekih 25-30 radnih dana, treba 8k automobila prekrečiti - odnosno 300 komada dnevno - good luck with that 

O-ruk odluke u punom sjaju

• 4 weeks later...

Uglavnom neće biti prekrečavanja nego će bele folije odraditi posao. 

• 1 year later...

1 taksista traži 2500 od Terazija do SC, drugi 1500, Pink preko aplikacije 850

12 minutes ago, msv said:

Sta da ti kazem....

tumblr_pihnrbMKUS1sw6f4f_400.gif

D

23 minutes ago, msv said:

Jandeks je zakon za vožnju taksijem.

Ovaj prvi se žalio na gužvu, kao sve blokirano, ne može preko Brankovog, Gazela još gora...

A Brankov savršeno prohodan

19 minutes ago, msv said:

Ovaj prvi se žalio na gužvu, kao sve blokirano, ne može preko Brankovog, Gazela još gora...

A Brankov savršeno prohodan

Dobro ti nije preporucio rutu preko Pancevca, Borce i Zemunskog mosta - tu nema guzve.

D

Mene je u ponedeljak jandeks vozio od saborne crkve do partizanovog stadiona vozio preko dva mosta. Izaslo me manje od 1000

Kako mislis yandeks te vozio ? Zar te nije vozilo neko od "klasicnih" udruzenja po regularnoj ceni ili jandeks ima svoj cenovnik ?

11 minutes ago, Lezilebovich said:

Kako mislis yandeks te vozio ? Zar te nije vozilo neko od "klasicnih" udruzenja po regularnoj ceni ili jandeks ima svoj cenovnik ?

Skratio sam. Taksi koji sam naručio preko jandeksa.

Jandeks ima neku foru sa povećanjem cene, kao luks vozilo a u stvari prioritet. Mislim da ima još nekih stvari koje idu preko aplikacije. Ilegalno je to, ali nije nepodnošljivo a udobno je

Yandex i Pink. Jedine dve aplikacije koje ti trebaju i koje pokrivaju sve legalne taksije.