goofs Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Nije izašla, pogledaj bolje snimak, prošla je kroz koš ali se zakačila za mrežicu i onda sa spoljne strane završila iznad obruča. To je koš. To što ti pominješ je slučaj kada se lopta kroz obruč vrati nazad/van koša.
radisa Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 A, kontam, gledam na tel, sad mi je jasno... Sorry, nisam ukacio da se vratila spolja...
Grandilof Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 A jebem ti, ja prebacio na Denver pre poslednje cetvrtine Spursa u fazonu gotovo i posle se nisam dizao iz kreveta i imam sta da vidim...Sent from my SM-A510F using Tapatalk
goofs Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Neko je pitao gore - nisu radili review, a Dantoni nije ni mogao da ulozi čelindž zaaatoo štoo...ovakva situacija nije predviđena za čelindž kao, može silazna putanja, može faul, može aut da se pregleda, ali ovo ne. Smejurija.
levi Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) za sada može da se čelendžuje samo ako je nešto dosuđeno, ne može da se čelendžuje no-call. promeniće i to verovatno kao u NFL-u što nije moglo da se čelendžuje nedosuđeni pass interference, pa su sad uveli da može, zbog Saintsa mada su ovo svakako trebalii sami da pogledaju Edited December 4, 2019 by levi
pbg12345 Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 ma uopste je glupost pominjati celindz u ovoj prici sta do juce dok nije bilo celindza? mnnogo me smara to preseravanje generalno jbt lopta prosla kroz obruc u potpunnosti, cista situacija da cistija biti ne moze
goofs Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Ma da, dobro, to je neko pitao na prosloj strani, zasto nije bilo celindza. Fokus svakako ne treba da bude na celindzu nego na tome sta jbno rade najplacenije kosarkaske sudije na svetu.
pacey defender Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 ma smejurija, jebale ih zaštićene zvezde.
1n54jd3r Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 da li ovo namerno radi ne bi li iritirao? nikakvu prednost ne postize...
pbg12345 Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 a dobro, makar nije ostvario prednost sta je sa bogdanom? malopre vidim da nije igrao a grejem nastavlja da ubiva MIP u najavi mozda bi mogao vlade da ponudi foxa i baglija za njega
precog Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 koleno kod bogdana, mislim da je bio udarac ili nesto slicno. jutro sam citao, bunovan.
Djuro Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 1 hour ago, zorglub said: Vaistinu. Utah treba da trazi ponavljanje utakmice. ili makar poslednjih X minuta.
pbg12345 Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 +1 gotovo preslikana situacija onoj sa hjuston-sas
Recommended Posts