Jump to content

NBA 2019/2020

Featured Replies

Šta on zapravo čeka da bi potpisao ugovor na 240 miliona? Jedino oni mogu da mu daju toliko, lako će ih ucenjivati posle ako mu se prohte. 

• Replies 8.6k
  • Views 638.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

cekao je bogdana, sad ceka trejd, hehehehe.

Ode a sarme nije probo:rolleyes:

GM Atlante izjavio da su Galinariju jasno rekli da ga dovode da bude backup Kolinsu. Znaci ugovor od 60 milki za rezervu, good for you Danilo :)

Elem, verovatno ce ga u nekom trenutku trejdovati dalje i uzeti nesto za njega.

Trejdovace Collinsa. Nije mi bas najjasnija ideja iza konstrukcije rostera, ali su definitivno previse kvalitetni da izduvaju za PO. 

52 minutes ago, Joe D said:

Trejdovace Collinsa. Nije mi bas najjasnija ideja iza konstrukcije rostera, ali su definitivno previse kvalitetni da izduvaju za PO. 

Nisam razmisljao o tom scenariju ali moguce je. Kolins ce navodno da puca na max ugovor.

mogu i ja pucati na max ugovor pa ne znaci da cu ga dobiti :)

Hasan W. za jednogodisnji minimum u Kingsima. 

operisan Klay, jos jedna godina pauze.

pegula.

Kaze Misko  u danasnjem intervju da Oklahoma pravi super tim , Micic potpisuje  ugovor  2021-2022  i prikljucuje se Pokusevskom, super srpska Oklahoma .  Micic i Pokusevski kao  sto su nekada bili  Westbruk i Durent, nadamo se uspesniji, sve  do samog kraja. Takodje Misko tvrdi da NCAA nije bio adekvatan nivo takmicenja za Petruseva iako je igrao u jednom od najboljih programa u Americi a rekao bi da je zavrsni turnir NCAA  mnogo jaci od ABA lige , bolje atlete, mnogo vise talenta u tim koledz ekipama nego li u ABA ligi. Ali dobro  on je menadzer i  dize cenu svojim klijentima  ovakvim izjavama,

Edited by Micko8

On 25.11.2020. at 23:40, 189- said:

mogu i ja pucati na max ugovor pa ne znaci da cu ga dobiti :)

Opušteno, uvek je tu neki Šarlot ili Niksi da daju max ugovore takvim igračima.

The Athletic Black Friday deal, $1 mesečno tokom prve godine, ako nekog zanima :)

Jel ima neka dobra duša da mi objasni u čemu je fora sa trejdovanjem draft prava igrača koji očigledno nikada neće zaigrati u NBA? Da, palo mi je na pamet zbog Tadije :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout