Jump to content

NBA 2019/2020

Featured Replies

3 hours ago, Moća said:

Znači Kalpari je neznalica?

e jbg sad :D naravno da nije neznalica, ali on može biti simpatičan samo onom ko uopšte nije upoznat s likom i delom.

plus je i posterboy kako funkcioniše trenerska branša gde sve počinje i završava sa networkingom. Porodice Corleone i DiMeo ili Barskdale Organization mogu samo da sanjaju taj stepen organizacije i lojalnosti koji imaju football i basket treneri.

jao plamli mater ti glupandersku

:lolol:

Vreme je da Jokara preuzme ovu seriju, te mi se javlja nesto od sledeceg ili kombinacija:

- 30+ poena 

- tripl dabl

- buzzer beater

Pičke, ko je tu?! :D

Sveeeeeeeee

Za insajdera, mada apsolutno vazi i za milana :D

Edited by pbg12345

1 minute ago, Mil@n said:

Pičke, ko je tu?! :D

Samo da @Mos nije i cool smo :D

Jedva gledam na oči, ako nam debeli ode na više od -15, odo i ja, ali imam dobar feeling. Mislim da ih je pobeda dodatno digla, dodala još malo samopouzdanja i da možemo da očekujemo barem egal fight.

AD oplodio Milsapa (koji je krenuo uzasno lose u utakmicu), pa je nastavio da se izivljava i na Grentu (koji daje sve od sebe i igra agresivno u odbrani). Za sada je bez promasaja. Neko ga mora zaustaviti jer ce bukvalno svaki pozicioni napad da igraju na njega.

Lud covek

Daj plamlaru da ga zakljuca 

jel  moze neki link za stream?

Ustao sam u 3 da vidim kako NBA tim koji ima Jokića ne može da reši jebenu zonu

1 minute ago, theanswer said:

Ustao sam u 3 da vidim kako NBA tim koji ima Jokića ne može da reši jebenu zonu

Na stranu zona, nego sto Jokic ne moze da resi Dvajta. Skuplja skokove i poene kao da ga juniori cuvaju.

Unisti hauard jokica

Guest
This topic is now closed to further replies.