Have_Fun Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Pa Lejkersi su poprilicno ozbiljni Denver se sprdao posle toga 1
Amos Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Biće mnogo teško dobiti večeras. LBJ je svestan da se moraju klinci sada pridaviti, pre nego sto polete kao protiv Klipersa. Ako ih nekim čudom dobiju večeras i pored svih napora Lejkersa, to može preokrenuti seriju psihički. Očelujem opet neko bežanje od 15 razlike na poluvremenu, pa stizanje Nuggetsa na 5-6 u poslednjoj četvrtini, a onda šta Marejevo mudo i sudije daju.
Moća Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Cekaj ne kapiram, jesu li oba clanka zajebancija ili se ovi iz Denvera sprdaju na racun ovih budala?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
freakns Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 izgleda da su Lakersi ozbiljni ovo je vapaj ocajnika. svesni su da im bez 25 penala po cetvrtini nema pomoci. 1
Svarog Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 i meni deluje da su Lejkersi ozbiljni. goat kandidat 1
goofs Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Meni deluje da mozda i preskoce Denver, ali da ce Majami da ih pojede, sa toliko energije igraju, ne znam kako ce ova mrtva puvala to da isprate
theanswer Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Ali koji je to nivo od onog svršavamo vam u usta, cela klupa skače, JR Smit mrtvi maltene u terenu stoji svaku utakmicu do biju nas Nagetsi žalimo se učiteljici 1 1
pbg12345 Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 ogavni su bas narocito hauard ej bre u 35 godina posle vise nego ozbiljne karijere sebi dozvolis da te koriste kao ne znam ni kako tacno opisati to sta on radi a sto je jos "jace" nije da je inferioran potpuno na terenu i dalje moze imati ok sekvence u igri i dati doprinos za prsten ili koji mu je vec motiv
Djuro Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 normalno da je isfrustriran. Buco mu iz veceri u vece isporucuje ono sto on nikada nije bio u stanju, bez misica, bez pigmenata. Sa Jamal-om i grupom gradjana, odbija da umre. A pre toga im je otresao najveceg konkurenta za prsten. Zapravo, ovo sto LAL rade, im je jedino i preostalo. Za ocekivati je da ih ovi DEN mladi pretrce u naredne 3 utakmice. i svidja mi se ono sto je Jamal odgovorio na pitanje koliko je tesko biti podici se, i dobiti trecu, nakon buzzer beatera u drugoj. Ladno je odgovorio da su oni vec trebali voditi u seriji sa 2:1. 1
fancy claps Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 dobro, dvajt je malo... detinjast. imam razumevanja za njega. misim da u istoriji lige nije bilo igraca koji je toliko postigao a da ga niko ne postuje, ni igraci ni sira javnost. nesrecan covek.
Milošica Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Sprda se Howard,previše se ozbiljno shvata onaj njegov trash talk. Sinoć je nahvalio Jokića samo tako.
pbg12345 Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 ma jebes trash talk, to je najmanji problem zapravo nije problem uopste
James Marshall Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 treš im je ponašanje na utakmici, ono, viteštvo, poštovanje protivnika i igra u okviru nekakvog nadmetanja a ne bacakanje, afektiranje i provociranje protivnika nekim seljačkim metodama iz srpskih beton liga
Recommended Posts