pbg12345 Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Umorni su i jedni i drugi Moj glavni utisak je da lejkersi nisu bolji, bar to ne pokazuju na terenu Jesu oni imali periode igre i neke segmente (skok, tranzicija) posebno u prve dve, ali nemam onaj osecaj da mogu pojacati dodatno kad im zatreba Cak mi se cini da denver ima vise rezerve u tom smislu A jokic igra odlicno, ne samo seriju, vec citav PO Eventualno ona prva sa lejkersima se ne uklapa, al ta utakmica je za sve posebna prica Tako da mi nisu bas jasne kritike na jokarin racun. Ne znam sta se tacno ocekuje, valjda da vuce 48 min Em igra protiv zvanicno najboljeg visokog lige i protiv najboljeg igraca lige od dzordana na ovamo Isporucuje, razigrava ekipu, prilagodjava se jasno iz tekme u tekmu, igra vise nego postenu individualnu odbranu, a za timsku kad utegnu je jedan od najzasluznijih Ne nuzno vezano za to direktno, voleo bih videti reakciju drugih superstarova da nasuprot sebe imaju ovakvog haurda i da sudije puste ono sto su pustale u prvoj Kako bi npr dzejms reagovao ili sta bi npr ostalo od hardenove igre itd Ono sto mi se cini da se previdja jokic ne mora samo individualno isporuciti, on ima obavezu i da nosi ekipu u svakom smislu sto napred sto nazad, dejvis npr ni izbliza nema takve obaveze/ulogu
pbg12345 Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Ovde Mada sam jytros jednom preleteo sa fona, moguce da sam pofresno protumacio Nije se pljuvalo, ali ono "opet nestao", ne igra nista vec x minuta, nije dao poen u cetvroj - parafraziram Mislim da zasluzuje sve pohvale za pokazano
Milošica Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Meni su Jokara i AD trenutno dva najbolja igrača u PO.
Joe D Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 24 minutes ago, pbg12345 said: Ovde Mada sam jytros jednom preleteo sa fona, moguce da sam pofresno protumacio Nije se pljuvalo, ali ono "opet nestao", ne igra nista vec x minuta, nije dao poen u cetvroj - parafraziram Mislim da zasluzuje sve pohvale za pokazano opet se raspravljas sam sa sobom.
omiljeni Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Dobar je Jokara, odlicno se uklapa u tu ulogu trece violine.
napadaj Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Ja sam konstatovao da nije dao koš dosta dugo, ali to nije bila kritika, već zapažanje, a ni bilo ko drugi nije spočitavao bilo šta.
Jozef K. Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 (edited) 2 hours ago, omiljeni said: Dobar je Jokara, odlicno se uklapa u tu ulogu trece violine. Neka bude i peta violina, samo da ogavna skupina iz la odjebe iz babla. Edited September 23, 2020 by Jozef K. 2
James Marshall Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Tejtum užasan, forsira a ne ide ga.
cedo Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 zapamtice majami ova 4 promasaja u jednom napadu ... 3 trojke i jedno ispod kosa
cedo Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 imali su +12 kod tih promasaja 7 minuta do kraja cetvrtine ... sad su +1 na kraju trece hero igra ko veliki
James Marshall Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Hero mudonja, Tejtum se probudio, ali do skora je bila prilično užasna košarka
Recommended Posts