Milošica Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 (edited) Prvi put u ovom PO da je umor kod nekih igrača bio toliko očigledan.Pre svih kod Jokića i Dejvisa u poslednjoj četvrtini. Edited September 23, 2020 by Milošica
April Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Umor može da bude faktor do krajaSent from fav toy
freakns Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Jamal igra ko lud ceo playoff. neverovatne partije
1n54jd3r Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 9 minutes ago, Milošica said: Prvi put u ovom PO da je umor kod nekih igrača bio toliko očigledan.Pre svih kod Jokića i Dejvisa u poslednjoj četvrtini. Pa Jokic je imao fin odmor pre ulaska u cetvrtoj valjda...ocekivao sam da ce da pokida kad ovi krenuse sa zonom i Rondom na njemu Bilo kako bilo, tek sad pocinje serija i u nastavku cemo videti prava nadmudrivanja takticka
Joe D Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Grant je nekako imao najlosiji +/- u ekipi. Ako je ikad partija pokazala besmisao te statistike, to je ova. 1
J.R. Cash Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Ta statistika nije ni predvidjena da se posmatra individualno. A opet Markieffov +/- u ovoj seriji od jedno minus tisucu lepo pokazuje koliko ta niska petorka Lakersa ne lici ni na sta. Greota je sto onakva energija Lakersa nije kaznjena nekom samarcinom od 30+ razlike koliko su zasluzili. Nadam se da ce im se ova tekma vratiti i ujesti ih za dupe, jer Denver moze bolje od ovoga.
Quizmaster Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Svaka im čast na volji koju su pokazali, nakon onakvog šokantnog poraza uspeli su da odigraju odličnu utakmicu. Istina, nisu baš morali da nam prirede ovo nerviranje na kraju, ali to je NBA, igraju se vrhunske odbrane i očas posla može da se prospe desetak, pa i više poena.
iDemo Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Samo sudije da ne kradu i nema zime, 'ladno.
Djuro Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Pa dobro, pokusale su sudije i danas - ona 2 nepostojeca u napadu (u bloku), pa dva zadnja faula Jokicu. Onaj na AD na trojci je smesan bio, za anale. 1
iDemo Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 6 minutes ago, Djuro said: Pa dobro, pokusale su sudije i danas - ona 2 nepostojeca u napadu (u bloku), pa dva zadnja faula Jokicu. Onaj na AD na trojci je smesan bio, za anale. Faulovi LAL vs DEN 21:26 za celu utakmicu - to su imali pre neki dan za jedno poluvreme. Nek' bude i ovako -samo da ne bude ko prva utakmica - em sramota em ne moze ni da se igra.
precog Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 jebote, opet sam prespavao. ne mogu ja ovo, moram da se razvedem, dam otkaz i krenem da studiram. 2 1
Jozef K. Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Sjajno. Ko bi se rekao da će posle izmišljenog faula na +20 za tri da krene onaj raspad na zonu. Već sam se bio pomirio da četvrtu neću ni da gledam. Odvratni i ogavni su lejkersi, posebno prve dve violine. Pokazalo se da je važniji kriterijum suđenja, nego samo navlačenje. I sada su se sudije trudile da pomognu, ali je sam kriterijum bio takav da kada se pusti igra, pobeđuje kvalitetniji tim.
Recommended Posts