Jump to content

NBA 2019/2020

Featured Replies

Ok, izvinjavam se, prevideo sam da Mekgi sme da napravi 4 faula a da mu sviraju 2. Lejkersi u 4. 

League Pass
Džabe je za one koji imaju MTS Box 4

Davis ce izgleda da radi sta god pozeli veceras...

Grant na ADa, muceni Craig na Lebrona, pa sta ti da dobri Alah

MPJ sad ulazi...ide na Kuzmu? Jokic na AD-u, pa ko koga utera u foul trouble (AD dobija svakako bolji sudijski tretman)

AD ce sutirati 15-20 penala po tekmi, uvek je tako jbg.

Milsap odigra u seriji od lupam 120 minuta, 100 katastrofalnih i onda ga hejluju ovih 20 što se kao pojavi. Imaju preuzimanje Murray Jokić pnr, oni spuste Milsapu da igra protiv Kuzme. 

Btw, neću više o suđenju ali kako je ono faul Jokiću za 2 bacanja Dejvisa, a vidim i ekipa je na nivou. Foster i Brothers. Im

Plamli je u fazonu, meni kos neces dati a slobodna mozes da bacas do sutra :D Skupice 4 faula do kraja cetvrtine lagano

Od 32p za sasd, Lejkersi su 10 mislim postigli na tranziciju iz primljenog koša. 2 trojke, 1 ulaz i još imamo ova 2 iz čeonog auta. 

38 za četvrtinu

:ohmy:

Dejvis zajebe eurostep, zabode se u debelog i dobije dva bacanja lol

Ispipavaju taktike i akcije i jedni i drugi...elem, sudjenje i slobodna za AD su bas jaka frustracija...a rekoh ranije jos, ako se dobar deo minuta Jokic i AD budu cuvali medjusobno, ogromnu ulogu imace to kako i koliko se sacuvaju od faulova

1 minute ago, napadaj said:

zabode se u debelog

a daj, jos nije ni blizu da povrati kilazu ;)

Odlicno je ovo. LAL igra svoju najbolju kosarku, njihovi indijanci pogadjaju ono sto pogadjati nece, sudije ih guraju a DEN ladno u egalu.

Samo treba igrati i sve ce biti u redu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.