Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Ok, izvinjavam se, prevideo sam da Mekgi sme da napravi 4 faula a da mu sviraju 2. Lejkersi u 4. 

Posted

League Pass
Džabe je za one koji imaju MTS Box 4

Posted

Davis ce izgleda da radi sta god pozeli veceras...

Posted

Grant na ADa, muceni Craig na Lebrona, pa sta ti da dobri Alah

Posted

MPJ sad ulazi...ide na Kuzmu? Jokic na AD-u, pa ko koga utera u foul trouble (AD dobija svakako bolji sudijski tretman)

Posted

AD ce sutirati 15-20 penala po tekmi, uvek je tako jbg.

Posted

Milsap odigra u seriji od lupam 120 minuta, 100 katastrofalnih i onda ga hejluju ovih 20 što se kao pojavi. Imaju preuzimanje Murray Jokić pnr, oni spuste Milsapu da igra protiv Kuzme. 

Btw, neću više o suđenju ali kako je ono faul Jokiću za 2 bacanja Dejvisa, a vidim i ekipa je na nivou. Foster i Brothers. Im

Posted

Plamli je u fazonu, meni kos neces dati a slobodna mozes da bacas do sutra :D Skupice 4 faula do kraja cetvrtine lagano

Posted

Od 32p za sasd, Lejkersi su 10 mislim postigli na tranziciju iz primljenog koša. 2 trojke, 1 ulaz i još imamo ova 2 iz čeonog auta. 

Posted

38 za četvrtinu

:ohmy:

• Wub 1
Posted

Dejvis zajebe eurostep, zabode se u debelog i dobije dva bacanja lol

Posted

Ispipavaju taktike i akcije i jedni i drugi...elem, sudjenje i slobodna za AD su bas jaka frustracija...a rekoh ranije jos, ako se dobar deo minuta Jokic i AD budu cuvali medjusobno, ogromnu ulogu imace to kako i koliko se sacuvaju od faulova

Posted
1 minute ago, napadaj said:

zabode se u debelog

a daj, jos nije ni blizu da povrati kilazu ;)

Posted

Odlicno je ovo. LAL igra svoju najbolju kosarku, njihovi indijanci pogadjaju ono sto pogadjati nece, sudije ih guraju a DEN ladno u egalu.

Samo treba igrati i sve ce biti u redu. 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...