Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Ovo je delovalo kao sjajan potez, ali se na usporenom videlo da su koraci Lenarda

Posted (edited)

Ne znam da li preterujem, ispravice me vec neko, ali za ovaj blowout u seriji sa Klipersima najzasluzniji je od igraca Dzamal. Nije menjao ni stav ni stil igre, kao da igra protiv Jute a ne krvolocne odbrambene linije all NBA defanzive. Ni drugi nisu bili nekog posebnog ucinka ali za njih su i ocekivanja bila niza.

Edited by 1n54jd3r
Posted

bez starca nema... :fantom:

jbg, ne moze se reci da se ne trude

Posted

evo odgovora na pitanje zasto melon ne odustaje od milsapa. veterani prosto znaju kako se igraju ovakve utakmice. pravi se mrtav pa kad najmanje ocekujes

Posted

Stari i kontre trci! Deluje sporo, al kad si u offside-u i imas Jokica u ekipi koga briga

Posted

Fuuuck, par dobrih minuta u napadu al zlikovci izresetase trojkama.

Posted

debelom je glava vec u somboru, jase konjica i trazi friski burecic.

Posted

A dođu do prilike da smanje na 3 razlike i onda se Klipersi vrate na 13.

Posted

Da ne bude da smo neobjektivni, Jokic je morao mnogo vise i efikasnije veceras. Umesto da zida, ispucava ove trojke koje ne ulaze.

Posted
1 minute ago, maheem said:

Fuuuck, par dobrih minuta u napadu al zlikovci izresetase trojkama.

Fucking Moris...kad ne ubada Beverli iskoci on...prosto mmogo su jaca i bolje poslozena ekipa...a mi navijaci ko navijaci, nadali se bez podloge

Posted
2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Da ne bude da smo neobjektivni, Jokic je morao mnogo vise i efikasnije veceras. Umesto da zida, ispucava ove trojke koje ne ulaze.

+ima mozda najlaksi posao u odbrani

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...