Grandilof Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Maaaa daaj...Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
radisa Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Završi se, konačno, tačno sam pomislio da će ludak sa pola da ubode...
Time Crisis Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 1 minute ago, Mos said: Sad ce Marej opet da odmara tri utakmice od ovoga I bolje da odmara, umalo da zajebe sve
Amos Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 1 minute ago, Time Crisis said: I bolje da odmara, umalo da zajebe sve Aj sad jebiga, ipak ih je dovukao do prvog produzetka onim ludim ulazima i sutevima sa poludistance. Njegova igra sa Jokicem je ipak standard na kraju utakmica
radisa Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 2 minutes ago, Time Crisis said: I bolje da odmara, umalo da zajebe sve Marej je zabo dosta u produžetku, mislim da je nešto i šepao na kraju... Ona trojka posle nepostojećeg auta je jedan od njznačajnih koševa u produžecima...
precog Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 solidno igrao, ipak mu je ovo prva tekma posle duge pauze.
1n54jd3r Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Just now, Mos said: Aj sad jebiga, ipak ih je dovukao do prvog produzetka onim ludim ulazima i sutevima sa poludistance. Njegova igra sa Jokicem je ipak standard na kraju utakmica MPJ se smorio kad je skapirao da u produzetku nece pipnuti loptu u napadu
Recommended Posts