Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

kako je smit pretrčao denijelsa iako ga je lopta pogodila u glavu a ovaj imao 2 metra prednosti 

Posted

uhh lep potez bola. sve u par koraka od svoje polovine

Posted

Majami brutalan u prvoj 1/4...sipaju trojke kao nezdravi...Bogdan stegnut, par izgubljenih lopti...a opet u ovom sastavu ima sav prostor da se nametne kao lider

Posted

Odbrana Sakramenta je biznis liga. Nagetsi su danas igrali zonu sa Plamlijem spolja, Jokićem na krilu i to je izgledalo deset puta bolje nego Kingsi kad su stali u zonu sa sve Bjelicom na 5. 

Posted

samo jos da naspanuje kretanje u odbrani i preuzimanje. bice dobar igrac za 20 minuta po utakmici.

Posted

Šta uradi Eubanks drugom Adetok.. 

Posted

Zanima me šta su im ove "family matters" zbog kojih svi napuštaju bubble. Apsolutno razumem da su majka, otac, sibling, ćerka u bolnici ili ne daj bože na samrti, ali ono, ako neko ima 38.5 teško da će mu Austin Rivers pomoći i prinositi Paracetamol. 

Posted

Znači Ben Simons je večeras dao trojku i trenduje na tviteru jebem ti život da ti jebem život 

Posted

Bogdan pomaže sa prvog pasa sa Korvera 

Posted

Tibodo u Niksima na 5 godina

Elem, ove pripremne su me smorile posle otprilike odgledane 2 tekme. Sakramento ubije volju za košarkom sve i da je ne gledaš godinu dana otprilike. Svakako ne treba izvlačiti nikakve zaključke iz ovoga, ali koliko lošu odbranu igraju ljudi, to je nepojmljivo. Mislim da fali ovoj ekipi da neko podvikne, ono ni na šta baš ne liči. Izgledaju kao da su se skupili prvi put. Nisam gledao statse ali sam gledao malo protiv Majamija i sad prvo poluvreme nestvarno je koliko otvorenih trojki dopuštaju i to najboljim protivničkim šuterima tipa Robinson iz Majamija, sada Korver, pa Lopez je sasuo Bjelici jedno 3 trojke tako što je ovaj bio na 2 metra od njega, valjda poštuje socijalnu distancu protiv Lopeza, inače poznatog po tome da zna da spusti loptu na parket sa trojke i da ide jako do samog kraja. 

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Pet godina Tibodoa :isuse: koliko nisko Niksi mogu da se zakopaju

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...