goofs Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Odgledao i osmu, jedan minus za serijal jer su sveli Sona Kempa da alley-oop atrakciju. Lik je imao dabl-dabl u celoj seriji i 50% procenat suta, legit MVP finala da je kojim ludilom Sijetl pobedio.
goofs Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Random fakat o Kukoč Toniju: He is only player to three-peat in both NBA and Euroleague
omiljeni Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Manu jedini ima i NBA i Evroligu i Olimpijske Btw nagradno pitanje za 175 dinara:Ko je jedini igrac koji je bio High Schooll All-American i fudbalu i kosarci i bejzbolu?Bez guglanja!
MiddleClass Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 1 hour ago, Mos said: Najbolja Džejeva stvar Radjaj sinove? +1
theanswer Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 6 minutes ago, MiddleClass said: Radjaj grobare? +1
Have_Fun Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 17 minutes ago, omiljeni said: Manu jedini ima i NBA i Evroligu i Olimpijske Btw nagradno pitanje za 175 dinara: Ko je jedini igrac koji je bio High Schooll All-American i fudbalu i kosarci i bejzbolu? Bez guglanja! Iverson je uzeo neke nagrade kao srednjoskolac u americkom fudbalu, mislim da su pricali da je dobar ortak s Michael Vickom. A i zajebavao ga je da je bio bolji od njega. Gledao sam neke snimke kako se popne na prste ili iz skoka baca loptu kao kvoterbek. A igrao je valjda malo i trkaca. Osvojio je neka prvenstva i nagrade. Mada mi ne deluje da bi Iverson igrao bejzbol.. mada.. mozda :S Connaughton je igrao bejzbol, pa se vratio da igra kosarku.. ali ne znam da li je bio High School all American i da li se bavio fudbalom (verovatno NE za oba odgovora ).. Ainge je bio draftovan u NBA i MLB, a Riley u NBA i NFL. E sad jebem li ga xD Moguce da je Iverson drzao i bejzbol palicu
omiljeni Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 3 minutes ago, theanswer said: Sad videh pitanje, deni ejndž je odg 5 minutes ago, Have_Fun said: Ainge googlali ste nema teorije da to neko pogodi bez varanja. biće nagrada, ali samo onima koji se prijave! Ne mora ime i prezime, samo jmbg btw Aingeov sinovac igrao Qb na Tennessee, pre toga na high school istobio dobar u sva 3 sporta. Jetsi ga draftovali u 5-6 rundi i bio nam par godina 3rd striger, a posle je bio baš gadno zaglibio u drogu i alkohol. Ali valjda se iščupao i sad vodi neke emisije na radiju.
Have_Fun Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 2 minutes ago, omiljeni said: googlali ste nema teorije da to neko pogodi bez varanja. biće nagrada, ali samo onima koji se prijave! Ne mora ime i prezime, samo jmbg btw Aingeov sinovac igrao Qb na Tennessee, pre toga na high school istobio dobar u sva 3 sporta. Jetsi ga draftovali u 5-6 rundi i bio nam par godina 3rd striger, a posle je bio baš gadno zaglibio u drogu i alkohol. Ali valjda se iščupao i sad vodi neke emisije na radiju. Pa ja sam dao 4 odgovora i na kraju se ipak odlucio za Iversona xD Al' moze pola nagrade, necu da se ljutim
theanswer Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Što, ja sam siguran da sam na par različitih mesta čuo za to, mislim da sam jednom čuo i na areni u nekom studiju, prenosu ili šta već. Elem odričem se svojih 175din
Recommended Posts