Have_Fun Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Izgleda da Iggy ide u MIASpominje se da ce i Gallo tamoAj kontam za Iggya ali ako ode Gallo, pravice guzvu, a i nekako mi je taj trejd glup sa strane OKC koji se drze na poziciji koja vodi u plejof.. videcemo da li ce se desitiBurks i GT3 odose u PHI za pikove.Jbt, GT3 je taman poceo da pruza dobre partije, fin mesec je imao.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
1n54jd3r Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Malone je dobar deo postgame intervjua posvetio hvaljenju Gerijevog doprinosa cak i kada sutira ocajno...sad bi mi cudno bilo da ga uvaljaju u paket za Dzrua
nisam ja Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Uh ne volim tog galinarija. Ima da usere majami.
Joe D Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Bravo za Memphis, Winslow ce da im legne kao budali samar. Ne znam kako stoji trenutno sa povredama, doduse.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Memfis je za prekratko vreme od Gasol-Konli tima , napravio sjajnu ekipu!
Milošica Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 6 minutes ago, nisam ja said: Uh ne volim tog galinarija. Ima da usere majami. Lepo je gledati njegovu igru,jako je talentovan,ali definicija nešampionskog igrača,da se blago izrazim. Slabija verzija Mela...
freakns Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 26 minutes ago, Joe D said: Bravo za Memphis, Winslow ce da im legne kao budali samar. Ne znam kako stoji trenutno sa povredama, doduse. to be evaluated nakon all star breaka.
pbg12345 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 verovatno su se zbog sklonosti povredama i odlucili da ga trejduju ako ostane koliko toliko zdrav, dobar posao za memfis odlicna situacija za njih u odnosu na pre dve godine kad su bili na putu za nigde
levi Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 taj Winslow im je sličan kao Dilion Brooks, samo skuplji
napadaj Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) Probudio sam se tri minuta pred kraj, taman da vidim šta radi His Groundness. Ovaj njegov stepback sa pogrešne noge je ludilo. Edited February 6, 2020 by napadaj
tsva Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 2 hours ago, napadaj said: Probudio sam se tri minuta pred kraj, taman da vidim šta radi His Groundness. Ovaj njegov stepback sa pogrešne noge je ludilo. od kud on zna kolja je noga pogresna?
arheolog1981 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Pa ako si levoruk onda odraz s desne noge nije pogrešan Ja sad da to probam s leve noge a šutiram levom rukom slomio bih neštoSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Recommended Posts