Time Crisis Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 8 minutes ago, napadaj said: I Bizli mu je drugar, pričao je da njih trojica i još jedan, ne sećam se ko, čine ekipu koja se zeza posle utakmica, druži itd. Valjda neće sad da se skenja i bojkotuje narednih deset utakmica. Sigurno je svima jasno da je bolje da dobiju priliku da igraju nego da trunu na klupi. Plus se Bizli opet ispromašivao noćas.
freakns Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 2 minutes ago, Mos said: Najverovatnije sledi nov trejd. Heris, Moris, KBD i Hjustonov 1. pik za Jrue-a. Tako bar kazu Denver blog boys. ako je to istina, ima da pevamo Monte, Beasley i Harris za Jrua uz dodatak Napiera i Vonleaha. em si dobio Jrua, em si se ratosiljao Harrisa koji je potpuno potonuo poslednje dve sezone.
freakns Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 minute ago, precog said: minus morris, plus pik i svi da su srecni. ako dobijas Jruea, Monte nije neophodan. bilo bi lepo da ga zadrzimo ali sigurno necu izgubiti san zbog toga citam da je u opticaju i da im uvalimo i Plumleeja u ovom dilu, dobijeo Moora uz Jruea. ako i to odradimo, postajemo ozbiljan contender.
pbg12345 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 ne znam za denver, ali za nju orleans bi to bio odlican trejd sad kad su napokon kompletni skroz su gotivna ekipa sa ovom dvojicom plus pik bi imali ozbiljnu dubinu, po dva ok igraca na svakoj poziciji plus maltene svi bas mladi vec sledece sezone bi mogli biti pravo zajebani
freakns Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Houston 100% radi jos jedan trade nakon ovoga. Ne bi me cudilo da oma proslede Covingtona Lakersima za neko ludilo tipa McGee/KCP (doduse obojica imaju no trade klauzulu, ali tako nesto ce uradi sigurno) verovatno i Denver radi dodatni deal
Have_Fun Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Za Jruea su zainteresovani i iz Majamija.Ali su Pelikani rekli pre par dana da Jrue nije na trejd listi, a i on rece da je srecan tu gde jeste.Znam da se jos ranije pojavljivalo njegovo ime i vezivalo za trejdove, ali ovo je nesto na sta sam naleteo pre par dana.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Miljenko Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Tesko da moze gluplji trejd za Rocketse od ovoga. Jedino ako ima neka prica iza, inace ne kapiram.
napadaj Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Igraće small ball, Hartenstein je tu da igra centra, imaju i Čendlera na klupi da odigra koji minut ako zatreba, plus su oslobodili 12 miliona dolara ispod capa.
Amos Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Bolje da se ne pojavljuju ako budu isli u PO na Lejkerse, pojesce ih AD.
pbg12345 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 ja kad sam pisao da nece ni do po, neki se ovde sprdali pojedini cak isli tako daleko da tvrde kako ce imati zbirno vise pobeda od dalasa i NOP sranje je hjuston i to iz dana u dan sve vece, oni se svakim novim potezom sve vise udaljuju od pozicije "izazivaca" od svih ekipa koje se ubrajaju u vrh (mada je kod njih to lazno ) ubedljivo su najjednodimenzionalniji i bas preterano zavise od hardena zapravo bez hardena, oni su bukvalno nivo minesote atlanta je sa druge strane napravila odlican potez ima nekoliko tih ekipa sa mladim, "potentnim" jezgrom i bice itekako zanimljivo pratiti njihov razvoj u narednih par godina
Miljenko Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 To mozes reci za vecinu playoff ekipa (kako sigurnih, tako i potencijalnih). Izbijes nekome najboljeg igraca i to vise nije ni izbliza ozbiljan tim.
napadaj Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Debeli ove sezone First 20 games: 15.7ppg/10rpg/6.1apg Second 20 games:22.6/9.6/6.7 Recent 10 games: 24.7/10.8/8
Recommended Posts