Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Isuse boze...
Na sta ovo lici jebem li ti sunce

Posted (edited)
6 minutes ago, ZokiAsov said:

Ovo je neprijatno gledati

Ko onomad pre nekih 10 godina kad smo bambergovali Bamberg 

Edited by Cash
Posted

U GSWu ima previse igraca upitnog kosarkaskog IQ-a... ili samo IQ-a

Posted

Chriss, Bowman, Spellman, Poole, Lee petorka GSW :D Sunce ti poljubim

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted

Гудурић користи сваки прекид да трља длановима ђонове 

Posted

Морам признати да је кудикамо занимљивије гледати ове утакмице на Арени, коментатори су заинтересованији него на СК. У фудбалу је обрнуто.

Posted (edited)

Stotts popusi 15:0 za tri minuta. Ko bi rekao da petorka sa Toliverom na pet, ili uopste sa Toliverom, nece funkconisati. 

Sad Whiteside na Porzingisa :ph34r:

Edited by J.R. Cash
Posted

Wiggins u stilu Luke Dončića, sam pravi seriju 11:0

solidne utakmice večeras

Posted

\o/

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted

Kakav poraz Bruklina :facepalm: Morant je sportski drzak i bezobrazan, opasan igrač će biti

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted

Ne svidja mi se ovaj princip koriscenja celindza. Sudije sviraju faul, na celindzu se vidi da nije faul i sta onda - podbacivanje. A iz te akcije je moglo da se rodi mnogo toga i za jednu i za drugu ekipu, u zavisnosti od ishoda i snalazljivosti.

Posted

E
Pitanje oko toga, nisam proveravao

Ako trener trazi challenge, i ispostavi se da ima pravo, on svakako gubi timeout?

I mora li da ima timeout viska da trazi challenge, ili ga moze zatraziti bez obzira?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted (edited)

50 minutes ago, goofs said:
Ne svidja mi se ovaj princip koriscenja celindza. Sudije sviraju faul, na celindzu se vidi da nije faul i sta onda - podbacivanje. A iz te akcije je moglo da se rodi mnogo toga i za jednu i za drugu ekipu, u zavisnosti od ishoda i snalazljivosti.

tja bolje i to nego da se izrode bacanja za nepostojeći faul. mada kažu i sami  da ne znaju još šta je najbolje, testiraju pravila u hodu  

ali čelendž faulova treba da bude vrlo konzervativan, da se menja samo u slučaju baš drastično očigledno pogrešne odluke, a ne ovako

sinoć su olako promenili dobru odluku, preinačili čist faul Lilarda, ne znam šta su gledali. Dalas pokraden

Edited by levi
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...