milfisland Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 Momci na HBO ima serija Condor. CIA snajka CIA. Nije priča bez rupa, ali zabavno jeste.
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2020 Author Posted September 14, 2020 da prva sezona je ok, za drugu su ovde rekli da tjatm
milfisland Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said: da prva sezona je ok, za drugu su ovde rekli da tjatm Utisak je posle prve. Krenuo sam drugu. Bumo videl, neće mi bit prvi put da odustanem. Prva stvarno fino vozi
Arkadija Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Pva sezona Kondora je stvarno dobra do 15 minuta pred kraj, kada se iznenada kod nekih aktera pojavi savest i kada ona ženska uspe da za tren oko dođe iz Amerike do Sudijske Arabije, čitaj Meke, pronađe među milion hodočasnika onoga koga treba i spreči apokalipsu.
kud u maglu Simoviću Posted September 15, 2020 Author Posted September 15, 2020 ostavićemo te nesavršenosti scenarističkoj slobodi nevezano za condora, skoro da mi nikada nije zasmetao neki takav propust. priča je priča, ako dobro vozi nije problem, ali ako je u saradnji sa lošom glumom/kamerom/montažom onda i to počinje da smeta 1
Arkadija Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Blago tebi, ja sam prokleta, jer uočavam takve gluposti i onda se samo nerviram.
milfisland Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Ja sam u prvi post kazao da ima rupa, ali da fino vozi.Deux ex makina ili kako se vec veli u Meki im je bio kiks, ali izgleda u svakoj drugoj varijanti probili bi bidzet[emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
Lezilebovich Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 On 26.5.2020. at 23:27, kud u maglu Simoviću said: i know this much is true crno i teško, mnogo teško za gledanje. mark rufalo genijalan ko može neka ne propusti Odgledao ovo . Meni je inace Ruffalo izuzetno simpatican, a ovde je stvarno odlican Ali bas bas mracno. Kao da pokusavaju da odgovore na pitanje koliko epskih sranja moze da se desi jednom coveku. I to filuju iz epizode u epizodu. Sve u svemu, preporuka za strpljive.
milfisland Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 On 14.9.2020. at 22:21, kud u maglu Simoviću said: da prva sezona je ok, za drugu su ovde rekli da tjatm Ko to kaže, ko to laže... Sasvim korektna druga sezona, čak je i bolja i realnija i sa manje rupa od prve. Ima jedan detalj koji je malo smorio nerealnošću, al da ne spojlujem. Ostalo, sve kako valja i trebuje
mraki Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 The Third Day, slab sam na misteriozna ostrva. Deluje ok za sad, ima neku dobru atmosferu. Izasle dve epizode od ukupno 6.
Sludge Factory Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 On 19.9.2020. at 8:31, Lezilebovich said: Odgledao ovo . Meni je inace Ruffalo izuzetno simpatican, a ovde je stvarno odlican Ali bas bas mracno. Kao da pokusavaju da odgovore na pitanje koliko epskih sranja moze da se desi jednom coveku. I to filuju iz epizode u epizodu. Sve u svemu, preporuka za strpljive. Ovo mi je promaklo, a Derek Cianfrance je rezirao. Gledace se.
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 ova patria ne deluje hrđavo eta, baskija, duboka drama dve porodice. rađeno po romanu otadžbina fernanda aranburua jako malo znam na tu temu, pa je i sa te strane zanimljivo
*edited by mod Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Ko je pratio Gomoru, izašao je i film L'immortale o Ćiru.Da ne spojlujem, nije reciklaža Gomore što ima i dobrih ali i loših strana.Sent from my GM1913 using Tapatalk
mraki Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Završi se i Treći dan. Meni lično “zima” odnosno drugi deo serije dosta slabiji od prvog. Lepo su gradili priču, ali na kraju sve nekako zbudžili... više sam očekivao. Gledao još neko?
Recommended Posts