Arkadija Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 1 hour ago, Lezilebovich said: Što volim miniserije ... Posle Time, na redu je još jedan HBO "Des" Odgledao sam samo jednu od tri epizode i za sada je odlično Znam da sam videla nešto na HBO i onda mi je samo iskliznulo. Taman oko praznika da se odgleda.
mraki Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Probao da gledam The Great. Kakva epska glupost.
đorđe geprat Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 On 28.12.2021. at 0:37, mraki said: Gledao neko ove Baštovane? odgledao sam ovih dana. mnogima neće odgovarati. meni jeste. četiri epizode odlična gluma olivije kolman i ostalo četvoro (muž i policajci). neobično je odrađeno: stvarnost, prošlo vreme, fantazije. preporučujem za gledanje i za strpljenje pri tome. ukratko, radi se o starijem bračnom parom koji je ubijen u sopstvenom domu i zakopan u bašti. optuženi su ćerka i zet, proces protiv njih se vodi opsle 15 godina. moja gospođa je pročitali knjigu o genijalnoj prijateljici pa sada krećemo sa gledanjem. sinoć smo pratili upoznavanje i početak druženja dve devojčice. 1
đorđe geprat Posted January 1, 2022 Posted January 1, 2022 Novu godinu smo sačekali i prve sate u njoj proveli uz "Mer iz Istauna" na HBO 3. Odlična 7 delna serija sa krimi zapletom. Ja inače ne volim da u krimi seriji ima uplitanja privatnosti (recimo S&B) no ovde je toliko privatnih sudbina da se može reći da nije čist krimić. Serija je lanjska, kejt vinslet je odlična (iznenađenje za mene jer igra policajku a baku). u epizodi imamo i gaj pirsa. ista faca kao ajriš. pošto je noćašnja, možete je celu izvrteti unazad na HBO 3. velika preporuka. 1
Zabalujev Posted January 1, 2022 Posted January 1, 2022 Moja gđa odledala, ja ispratio poslednju epizodu. Kvalitet, nema šta, mante Netfliks štancovanje, HBO zna kako se radi posao. 1
Caligula Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 On 17.12.2019. at 2:39, *edited by mod said: Euforija za svaku preporuku! O jea. Upravo poceo i nije mi dobro. Osecaj mucnine sve vreme.
mraki Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 (edited) Kako mi odjednom LG webos smart tv nije podržan za HBO GO aplikaciju? Do juče radilo sve kako treba. Ima još neko ovaj problem? edit: gledam sad, nije bilo nekog apdejta aplikacije, zadnji je iz maja 2019. godine. Šta ovo onda uopšte znači, prestali su da rade na odredjenim uredjajima tek tako iako nemaju noviju i zahtevniju aplikaciju? Edited January 20, 2022 by mraki
renne Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Od juče ukinuli podršku za webosove manje od 3.5 1
mraki Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 (edited) Ali totalno bez rezona, radilo je sve kako treba. I još će zameniti taj servis drugim pa aplikaciju ne apdejtuju, ne kontam što su išta dirali… Ima li tu neko rešenje, neki hack, nešto? Edited January 20, 2022 by mraki
mraki Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 (edited) Jao, koliko su me iznervirali moroni, baš su nepotrebno ovo uradili. Čekirao sam par filmova i serija, kad ono... Kako idu oni android usb stikovi, šta se tu preporučuje, kako da pretvorim tv u android tv? Edited January 20, 2022 by mraki
*edited by mod Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Najlakše je da HDMI kablom se nakačiš na laptop. 1
Recommended Posts