kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2021 Author Posted December 8, 2021 meni odličan malo drugačije dramaturgije od savremenika sa ntflxtm, ako to progutaš uživaćeš 1 1
John Coltrane Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Gomoru najavili na IMDB za danas (7. i 8. epizoda) kad ono ćorak. Po netu vidim da piše tek 18.12.
Lancia Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Odgledah napokon Mare of Easttown, jesu natrpali sve i svasta, valjda serije i filmovi sad moraju da propagiraju vrli novi svet, makar se radnja desavala u najmanjoj vukojebini ali i povrh svega vrlo gledljivo. Ja mnogo volem Katu, mada su je ovde poprilicno glumacki ustrojili.
John Coltrane Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Gomoroa 9. i 10. izašle danas, a ja sve odlažem gledanje. Pogledao prvu epizodu Zero, kažem hanumi "ovako želim da ostarim kao Gabriel Birn" a ona replicira "mogao bi i sad malo da se stešeš kao on" Lik ladno ima 70
ZokiAsov Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 On 18.12.2021. at 12:19, John Coltrane said: Gomoroa 9. i 10. izašle danas, a ja sve odlažem gledanje. Pogledao prvu epizodu Zero, kažem hanumi "ovako želim da ostarim kao Gabriel Birn" a ona replicira "mogao bi i sad malo da se stešeš kao on" Lik ladno ima 70 Si odgledao gomoru? Kakav ti je kraj?
John Coltrane Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Just now, ZokiAsov said: Si odgledao gomoru? Kakav ti je kraj? Vrhunski Spoiler Nema manjeg zla. Svi su isti. Ne daju ti ni promil šanse da se dvoumiš za koga navijaš. Kao što se “zgotiviš” sa Tonijem Sopranom npr. Sjajno. Krećem četvrtu ponovo, jer nije isto kad gledaš na preskoke, iskreno se uopšte ne sećam šta je bilo sa Patricijom A za praznike puštam hanumi sve od početka. 2
Duhovnost, ljubav i med Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Мени је "Британија" јако кул серија, о духовном рату Келта и Римљана, који тече паралелно са војним сукобом. До сада су комерцијални филмски продукти, када обрађују паганске култове, грешили, или падали у замку претеране идеализације и романтизације домородачких култова или су их посматрали са ниподаштавањем. Ово је баш сјајно балансирање између та два, зато је најприближније истини, колико се уопште можемо приближити истини. 1
Bright Billy Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Gomora je sigurno jedna od najboljih serija u ovom veku a finale je bas onakvo kakvo je trebalo da bude...
Bright Billy Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 On 25.12.2021. at 13:56, Duhovnost, ljubav i med said: Мени је "Британија" јако кул серија, о духовном рату Келта и Римљана, који тече паралелно са војним сукобом. До сада су комерцијални филмски продукти, када обрађују паганске култове, грешили, или падали у замку претеране идеализације и романтизације домородачких култова или су их посматрали са ниподаштавањем. Ово је баш сјајно балансирање између та два, зато је најприближније истини, колико се уопште можемо приближити истини. Dobra je britania al je meni romul mozda malo jaci. Probaj obavezno ako nisi vec gledao...
đorđe geprat Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 On 13.11.2021. at 23:36, Moonwalker said: Ne znam da li je bila vec pominjana ovde. Sjajna svedska serija u pet epizoda od oko sat vremena po knjizi Frederika Berkmana. Knjigu nisam citala, oni koji jesu kazu da je odlicna. Björnstad (2020-) https://www.imdb.com/title/tt9677638/ odlična. u nekim delovima, zbog ambijenta, podsetila me na brodčerč
Lezilebovich Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Što volim miniserije ... Posle Time, na redu je još jedan HBO "Des" Odgledao sam samo jednu od tri epizode i za sada je odlično 2 1
morgana Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 On 28.12.2021. at 0:37, mraki said: Gledao neko ove Baštovane? meni ne idu. mozda je do raspolozenja, vidim da ih svi hvale. 1
Tinman Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Pogledao prvu epizodu i onako. Nastaviću, čim završim "Little drummer girl". 1
Recommended Posts