kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 jedinstvo mašilo dva penaltika, noge im se osušile kud ga ne promaše u četvrtak
BWA Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 😁 najbolje da su promasili penal protiv jednog od najmaleroznijih klubova na svijetu, tj.nas.
ubibobi Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Htedoh reći obzirom da se ne sećam kad je zadnji put Stojke odbranio neki penaltik,jedina šansa nam je bila da promaše okvir gola...I naravno da je Krul very cool 😊
Њујоркер Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Penal je u cetvrtak bio maestralno izveden, i to nema veze sa Stojkovicem. Sto bi reko moj pokojni otac, ono ni tri golmana ne bi odbranila.
Glass Joe Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Ma kakvi maestralno, nije ni malu mrezicu pogodio, odbranio bi to dobar gosa da je pogodio pravu stranu i bacio se unapred, npr Dukadam je u Sevilji skidao i bolje izvedene penale od ovog
Mark Rothko Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Dobro Stojke brani penale. Siguran sam da u reprezentaciji ima dobar procenat odbranjenih penala.
San Epifanio Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 jesteПослато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Mark Rothko Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Podolskom. Evo sad nešto gledam - za reprezentaciju je odbranio 4 penala, a 5 primio. Za Partizan je od 20 dosuđenih skinuo 7. Pored Podolskog ima još finih skalpova... Aršavin, Kasano, Zahavi, Di Marija...
Redoran Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Kasanu je pročitao Panjenku, to mislim da nikada osim tada nisam video.
Њујоркер Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 2 hours ago, Glass Joe said: Ma kakvi maestralno, nije ni malu mrezicu pogodio, odbranio bi to dobar gosa da je pogodio pravu stranu i bacio se unapred, npr Dukadam je u Sevilji skidao i bolje izvedene penale od ovog jes siguran? i dalje mislis da bi je uvatio da se bacio na vreme u pravu stranu? bi, qurac.
Azdaja Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Stojke je odličan penalty stoper. Nema tu reči suvišne. AZ me brine, očigledno je da imaju sezonu iz snova i onaj trojac iz navale zaista obećava. Ako nam presudi onaj brain fart sa JNA kad smo promašili boga oca. Smoricu se opasno.
Recommended Posts