October 27, 20195 yr 😁 najbolje da su promasili penal protiv jednog od najmaleroznijih klubova na svijetu, tj.nas.
October 27, 20195 yr Htedoh reći obzirom da se ne sećam kad je zadnji put Stojke odbranio neki penaltik,jedina šansa nam je bila da promaše okvir gola...I naravno da je Krul very cool 😊
October 27, 20195 yr Penal je u cetvrtak bio maestralno izveden, i to nema veze sa Stojkovicem. Sto bi reko moj pokojni otac, ono ni tri golmana ne bi odbranila.
October 27, 20195 yr Ma kakvi maestralno, nije ni malu mrezicu pogodio, odbranio bi to dobar gosa da je pogodio pravu stranu i bacio se unapred, npr Dukadam je u Sevilji skidao i bolje izvedene penale od ovog
October 27, 20195 yr Dobro Stojke brani penale. Siguran sam da u reprezentaciji ima dobar procenat odbranjenih penala.
October 27, 20195 yr Podolskom. Evo sad nešto gledam - za reprezentaciju je odbranio 4 penala, a 5 primio. Za Partizan je od 20 dosuđenih skinuo 7. Pored Podolskog ima još finih skalpova... Aršavin, Kasano, Zahavi, Di Marija...
October 28, 20195 yr 2 hours ago, Glass Joe said: Ma kakvi maestralno, nije ni malu mrezicu pogodio, odbranio bi to dobar gosa da je pogodio pravu stranu i bacio se unapred, npr Dukadam je u Sevilji skidao i bolje izvedene penale od ovog jes siguran? i dalje mislis da bi je uvatio da se bacio na vreme u pravu stranu? bi, qurac.
October 28, 20195 yr Stojke je odličan penalty stoper. Nema tu reči suvišne. AZ me brine, očigledno je da imaju sezonu iz snova i onaj trojac iz navale zaista obećava. Ako nam presudi onaj brain fart sa JNA kad smo promašili boga oca. Smoricu se opasno.