Pokojni Ruxin Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 junajted imap jedan šut u okvir. iz penala
villiem Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Just now, Jumanji said: Kriminalna igra ostaje, saga se nastavlja i tako ce da potraje rekla bih jos ko zna koliko... Al ajd, tri bodica su tri bodica que?
Tresko Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Nadigraš Mančester UTD, i onda te pokrade ovo mrtvo govno lopovsko.
Milošica Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 5 minutes ago, pasha said: Prilicno navlacenje od strane sudije. Cest penal niej svirtan, ranije svirao kraj na kraju svakog poluvremena. Odlicna igra Paritzana ali je Suma u napadu urnisao Partizan. Suma je brate posle Sadika bio najbolji.
renne Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 junajted imap jedan šut u okvir. iz penalaDva moliću lepo
ToniAdams Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 1 minute ago, Milošica said: Suma je brate posle Sadika bio najbolji. Plus 1. Ne znam šta je deckonja gledo.
pasha Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 1 minute ago, Milošica said: Suma je brate posle Sadika bio najbolji. Suma je svojim sebiclukom toliko napada unistio da je to za pricu.
villiem Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 2 minutes ago, Jumanji said: 3 minutes ago, villiem said: que? Izvolte? nevrmd deluje da je penal, sprecio je putanju lopte
BWA Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 nije ovo bas topik za podjebavanje navijaca fkp 5 min. po zavrsetku meca.
MocaVukotic Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Jebo vas sudija, pogresio pa sta, bitno je da se nismo usrali i odigrali dobro, boli me kurac za penal. Jebe nas samo realizacija i celavi sporac na desnom beku, cak se i jebeni urosevic upristojio. Nisam mislio da cu ovo ikad reci, ali sadik je defo sposoban da napravi pakao svakoj odbrani. Onako krakat a uporan, cak i kontrolise loptu dobro ponekad, jebe ga ocajan pregled igre. Oni su busna kesa iz maksija.
villiem Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Just now, BWA said: nije ovo bas topik za podjebavanje navijaca fkp 5 min. po zavrsetku meca. pa nije, ja nisam fan al mi tesko, sudija bmtr, eto
Recommended Posts