Jozef K. Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Ne bi bio mozda toliki coker kada bi znojio guzicu i radio.malo vise. Celo leto zvrnda i zeza se po Beogradu.E Fico.... Novak sutra vecernji termin...ooooo Ala poispadase danas, ode malo pre i Hacanov.... Da li se još uvek juri sa Ninom Radulović?
Nesh Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 12 minutes ago, Tsai said: Polufinala ce biti Djokovic Goffin i Kyrgios Nadal, javilo mi se u snu Jel to sigurno? Da trazimo kvotu u Meridianu?
Jumanji Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Da li se još uvek juri sa Ninom Radulović?Te detalje vec ne znam [emoji4]Ali vidjali ga po gradu celo leto.
Jozef K. Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Te detalje vec ne znam [emoji4]Ali vidjali ga po gradu celo leto. Kapiram. Siguran put u ovo stanje u kojem je. Šteta. Poprilično talenta ima.
Tsai Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 12 minutes ago, Nesh said: Jel to sigurno? Da trazimo kvotu u Meridianu? Trazi ako te ne mrzi, stavio bih 500 kinti
Nesh Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 15 minutes ago, Tsai said: Trazi ako te ne mrzi, stavio bih 500 kinti Treba ici u kladionu, racun u Meridianu mi je prazan. Ako odigras, javi koliko daju.
renne Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 1 hour ago, Jozef K. said: 11 hours ago, Jumanji said: Ne bi bio mozda toliki coker kada bi znojio guzicu i radio.malo vise. Celo leto zvrnda i zeza se po Beogradu.E Fico... Da li se još uvek juri sa Ninom Radulović? ne odavno
ubibobi Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 9 hours ago, mlatko said: Kolko decenija ima ovaj brkati amer sto se igra sa Kirijosom? Da nije malo zalutao? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Mlađi od Nola 2 god. ali ga život izgleda nije mazio
mlatko Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Mlađi od Nola 2 god. ali ga život izgleda nije maziohehe, ko bi rekao na momente me asocirao na nekog nadrkanog (ali mirnog jer je gastarbajter u nemackoj) turcina. jako bezizrazajno lice za tih par gejmova sto sam video, mozda nervoza.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Ficin drugar po muci, nocnom zivotu i jurnjavi za suknjama, Borna Coric povukao se sa USO, te je Dimitrov prosao dalje.
mlatko Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Ficin drugar po muci, nocnom zivotu i jurnjavi za suknjama, Borna Coric povukao se sa USO, te je Dimitrov prosao dalje.Cekanje Stan (the man-a)Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Tsai Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Bogami po prognozi cini se da ce kisha smarati sa prekidima ceo dan. Sreca da je Novak na Ashu
Recommended Posts