Ras Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 (edited) 19 minutes ago, Tsai said: I Thiem ispao Mislim da je vukao neku bolest i došao ba turnir nepripremljen/ neoporavljen. Zverev sačuvao živu glavu. Edited August 27, 2019 by Ras
Cash Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 3 hours ago, Arkadija said: Ipak se Rubljov dozvao pameti i da pobedi. Potpuno zasluzeno. Koji je ovo turnir po redu da Cici ispadne odmah na pocetku? 3 zaredom a mozda i cetvrti . Kad Djole,Rafa i Fed odu u penziju ATP ce se pretvoriti u WTA.
Tsai Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Od onog poraza od Vavrinke u pet setova na RG se raspade Cici skroz. Dotle je bio bas konstantan i delovao mi kao prvi kandidat za broj 1 kad prodje velika trojka.
theanswer Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 1 hour ago, aram said: Filipe, jebeni Štebe??? Pa jedi bre... Najomraženiji mi domaći igrač bez konkurencije. Takvog chokera svet nije video, da ima statistika koliko gemova na svoj servis izgubi u momentima kad servira za set ili za ostanak u setu, to je nešto neverovatno. Ispratio sam kraj trećeg seta. Vratio je brejk na 5:3 i sledeći gem naravno napravio 3 neiznuđene greške i izgubio normalno.
Tsai Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Novak kaze da ga i dalje muci minimalni bol ali nece da kaze gde/cega. Nije dobro u svakom slucaju :(
Nesh Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Ne zvuci bas dobro ovo sto je rekao, ali nadajmo se da ce biti OK. Quote “Imam malo problemčića... Ne bih da pričam u kojem delu tela. Nije intimni deo, u pitanju je nešto drugo, standardno. Imam male bolove desetak dana, to me remeti u ritmu sa osnovne linije malo, i kod servisa, ali bolje je mnogo u odnosu na pre tri-četiri dana. Verujem da će za naredni meč sve biti u redu“, zaključio je Đoković.
Jumanji Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Najomraženiji mi domaći igrač bez konkurencije. Takvog chokera svet nije video, da ima statistika koliko gemova na svoj servis izgubi u momentima kad servira za set ili za ostanak u setu, to je nešto neverovatno. Ispratio sam kraj trećeg seta. Vratio je brejk na 5:3 i sledeći gem naravno napravio 3 neiznuđene greške i izgubio normalno. Ne bi bio mozda toliki coker kada bi znojio guzicu i radio.malo vise. Celo leto zvrnda i zeza se po Beogradu.E Fico.... Novak sutra vecernji termin...ooooo Ala poispadase danas, ode malo pre i Hacanov....
mlatko Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Kolko decenija ima ovaj brkati amer sto se igra sa Kirijosom? Da nije malo zalutao? A Nick se drka sa shortsom, uzo valjda onaj od mladjeg brata pa mu tesan. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Ras Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Protiv Nadal u SF ladno neće imati ko da igra - svi će da poispadaju!
Cash Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 E Arkadija prosao je i tvoj ljubimac Sapovalov. Ubio je Feliksa
Jumanji Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Feliks neprepoznatljiv, bar po rezultatu, a Sapo se kao uozbiljio. Ispali tusta i tma i jos povrh svega izasao i leteo po terenu opaki i nabildovani Rafa ...ojhhMislim da sam rekla, al da ponovim Novak u 1am
Tsai Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Polufinala ce biti Djokovic Goffin i Kyrgios Nadal, javilo mi se u snu
Recommended Posts