Jump to content
IGNORED

Janko Ostanko iliti Ju_Es - Nole_s

Bujodrag

Recommended Posts

Posted

Filipe, jebeni Štebe??? 

Pa jedi bre...

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tsai

145

• Jumanji

74

• Cash

68

• duda

54

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
19 minutes ago, Tsai said:

I Thiem ispao

Mislim da je vukao neku bolest i došao ba turnir nepripremljen/ neoporavljen.

Zverev sačuvao živu glavu.

Edited by Ras
Posted
3 hours ago, Arkadija said:

Ipak se Rubljov dozvao pameti i da pobedi. Potpuno zasluzeno.

Koji je ovo turnir po redu da Cici ispadne odmah na pocetku?

3 zaredom a mozda i cetvrti :laugh:. Kad Djole,Rafa i Fed odu u penziju ATP ce se pretvoriti u WTA. 

Posted

Od onog poraza od Vavrinke u pet setova na RG se raspade Cici skroz. Dotle je bio bas konstantan i delovao mi kao prvi kandidat za broj 1 kad prodje velika trojka. 

Posted
1 hour ago, aram said:

Filipe, jebeni Štebe??? 

Pa jedi bre...

Najomraženiji mi domaći igrač bez konkurencije. Takvog chokera svet nije video, da ima statistika koliko gemova na svoj servis izgubi u momentima kad servira za set ili za ostanak u setu, to je nešto neverovatno. Ispratio sam kraj trećeg seta. Vratio je brejk na 5:3 i sledeći gem naravno napravio 3 neiznuđene greške i izgubio normalno. 

Posted

Novak kaze da ga i dalje muci minimalni bol ali nece da kaze gde/cega. Nije dobro u svakom slucaju :(

Posted

Ne zvuci bas dobro ovo sto je rekao, ali nadajmo se da ce biti OK.

“Imam malo problemčića... Ne bih da pričam u kojem delu tela. Nije intimni deo, u pitanju je nešto drugo, standardno. Imam male bolove desetak dana, to me remeti u ritmu sa osnovne linije malo, i kod servisa, ali bolje je mnogo u odnosu na pre tri-četiri dana. Verujem da će za naredni meč sve biti u redu“, zaključio je Đoković.

Posted
  Najomraženiji mi domaći igrač bez konkurencije. Takvog chokera svet nije video, da ima statistika koliko gemova na svoj servis izgubi u momentima kad servira za set ili za ostanak u setu, to je nešto neverovatno. Ispratio sam kraj trećeg seta. Vratio je brejk na 5:3 i sledeći gem naravno napravio 3 neiznuđene greške i izgubio normalno.  

Ne bi bio mozda toliki coker kada bi znojio guzicu i radio.malo vise. Celo leto zvrnda i zeza se po Beogradu.

E Fico...

Novak sutra vecernji termin...ooooo

Ala poispadase danas, ode malo pre i Hacanov....

Posted

Kolko decenija ima ovaj brkati amer sto se igra sa Kirijosom? Da nije malo zalutao? A Nick se drka sa shortsom, uzo valjda onaj od mladjeg brata pa mu tesan.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Protiv Nadal u SF ladno neće imati ko da igra - svi će da poispadaju!

Posted

E Arkadija prosao je i tvoj ljubimac Sapovalov. Ubio je Feliksa :D

Posted

Feliks neprepoznatljiv, bar po rezultatu, a Sapo se kao uozbiljio.
Ispali tusta i tma i jos povrh svega izasao i leteo po terenu opaki i nabildovani Rafa ...ojhh

Mislim da sam rekla, al da ponovim Novak u 1am

Posted

Polufinala ce biti Djokovic Goffin i Kyrgios Nadal, javilo mi se u snu