August 27, 20195 yr 19 minutes ago, Tsai said: I Thiem ispao Mislim da je vukao neku bolest i došao ba turnir nepripremljen/ neoporavljen. Zverev sačuvao živu glavu. Edited August 27, 20195 yr by Ras
August 27, 20195 yr 3 hours ago, Arkadija said: Ipak se Rubljov dozvao pameti i da pobedi. Potpuno zasluzeno. Koji je ovo turnir po redu da Cici ispadne odmah na pocetku? 3 zaredom a mozda i cetvrti . Kad Djole,Rafa i Fed odu u penziju ATP ce se pretvoriti u WTA.
August 27, 20195 yr Od onog poraza od Vavrinke u pet setova na RG se raspade Cici skroz. Dotle je bio bas konstantan i delovao mi kao prvi kandidat za broj 1 kad prodje velika trojka.
August 27, 20195 yr 1 hour ago, aram said: Filipe, jebeni Štebe??? Pa jedi bre... Najomraženiji mi domaći igrač bez konkurencije. Takvog chokera svet nije video, da ima statistika koliko gemova na svoj servis izgubi u momentima kad servira za set ili za ostanak u setu, to je nešto neverovatno. Ispratio sam kraj trećeg seta. Vratio je brejk na 5:3 i sledeći gem naravno napravio 3 neiznuđene greške i izgubio normalno.
August 27, 20195 yr Novak kaze da ga i dalje muci minimalni bol ali nece da kaze gde/cega. Nije dobro u svakom slucaju :(
August 27, 20195 yr Ne zvuci bas dobro ovo sto je rekao, ali nadajmo se da ce biti OK. Quote “Imam malo problemčića... Ne bih da pričam u kojem delu tela. Nije intimni deo, u pitanju je nešto drugo, standardno. Imam male bolove desetak dana, to me remeti u ritmu sa osnovne linije malo, i kod servisa, ali bolje je mnogo u odnosu na pre tri-četiri dana. Verujem da će za naredni meč sve biti u redu“, zaključio je Đoković.
August 27, 20195 yr Najomraženiji mi domaći igrač bez konkurencije. Takvog chokera svet nije video, da ima statistika koliko gemova na svoj servis izgubi u momentima kad servira za set ili za ostanak u setu, to je nešto neverovatno. Ispratio sam kraj trećeg seta. Vratio je brejk na 5:3 i sledeći gem naravno napravio 3 neiznuđene greške i izgubio normalno. Ne bi bio mozda toliki coker kada bi znojio guzicu i radio.malo vise. Celo leto zvrnda i zeza se po Beogradu.E Fico.... Novak sutra vecernji termin...ooooo Ala poispadase danas, ode malo pre i Hacanov....
August 28, 20195 yr Kolko decenija ima ovaj brkati amer sto se igra sa Kirijosom? Da nije malo zalutao? A Nick se drka sa shortsom, uzo valjda onaj od mladjeg brata pa mu tesan. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 28, 20195 yr Feliks neprepoznatljiv, bar po rezultatu, a Sapo se kao uozbiljio. Ispali tusta i tma i jos povrh svega izasao i leteo po terenu opaki i nabildovani Rafa ...ojhhMislim da sam rekla, al da ponovim Novak u 1am