Jump to content

Janko Ostanko iliti Ju_Es - Nole_s

Featured Replies

• Author
9 hours ago, dùda said:

Ne uzbuđuj se zbog osetljivih dušica ;).

.......

9 hours ago, Tsai said:

Opusteno bre, samo sam nervozan kad je gusto. Evo, sad ga dere i ne smeta mi nista :)

Tako ja kad ironično mračim o sopstvenoj budućnosti keva zabrinuto kaže: Nemoj tako da govoriš.

A ja joj odgovorim: Aha! Znači veruješ da izgovorene reči imaju neku posebnu moć? Pa hajde onda ti svaki dan izgovaraj barem deset puta  "Sedmica na lotou", možda tako pomogneš ćaletu da je konačno dobije, igra svake nedelje istu kombinaciju.

Nisam je nikad čuo da izgovara takvu mantru. Pa joj onda kažem: Ti si kriva što ćale ne dobija sedmicu  

:D 

Dobar jutar.

Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Djoković Osvaja US, Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou.Sedmica na lotou. Djoković Osvaja US, Djoković Osvaja US, Sedmica na lotou.

:lolol:

9 hours ago, mlatko said:

Evo, da bude gde smo svi

Jesi igrao na tesno? emoji38.png

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Nisam igrao, a sigurno je bila lepa kvota da Nadal sa g osvoji set...:sad:

pazi smernu Osaku što su obukli kao francusku japansku sobaricu 

sa anom ivanović umrla i elegancija 

sve vraća Blinkova

:blink:

Edited by levi

Odlican Rubljov. 2:1 protiv Cicipasa.

Odlican Rubljov. 2:1 protiv Cicipasa.
+1 napaljen a i treba

a Blinkova simpa naspram Osake, uzela u TB 2. set

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Bautista Agut out.

Cicipas je neprekidnim trazenjem lekarskih intervencija uspeo da malo iznervira i prilicno poremeti Rubljova.

Sta je ovo sad sam okrenuo, poludeo Cicipas nesto?

Cicipas se muci sa grcevima. Dramskj prikaz je bio 2 gema. Onda ga je Dumusoa kaznio, pa je valjda zbog toga odlepio. Inace, neprekidno nesto vice , cima glavom, mlati kosom.

Hvala. Bas je odlepio u ovoj pauzi izmedju gemova kad sam okrenuo.

Kakva je kesa Rubljev ispao. Servira za mec, a ono dve duple sevis greske i jos nesto sto ne bih ni ja servirala. Pa takve poklone retko ko odbija.  Sad Cicipasu odjednom vise nije nista. Ide ovo, najverovatnije u peti set.

Ipak se Rubljov dozvao pameti i da pobedi. Potpuno zasluzeno.

Koji je ovo turnir po redu da Cici ispadne odmah na pocetku?

Edited by Arkadija

I Thiem ispao