August 27, 20195 yr Author 9 hours ago, dùda said: Ne uzbuđuj se zbog osetljivih dušica . ....... 9 hours ago, Tsai said: Opusteno bre, samo sam nervozan kad je gusto. Evo, sad ga dere i ne smeta mi nista Tako ja kad ironično mračim o sopstvenoj budućnosti keva zabrinuto kaže: Nemoj tako da govoriš. A ja joj odgovorim: Aha! Znači veruješ da izgovorene reči imaju neku posebnu moć? Pa hajde onda ti svaki dan izgovaraj barem deset puta "Sedmica na lotou", možda tako pomogneš ćaletu da je konačno dobije, igra svake nedelje istu kombinaciju. Nisam je nikad čuo da izgovara takvu mantru. Pa joj onda kažem: Ti si kriva što ćale ne dobija sedmicu Dobar jutar. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Djoković Osvaja US, Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou.Sedmica na lotou. Djoković Osvaja US, Djoković Osvaja US, Sedmica na lotou.
August 27, 20195 yr 9 hours ago, mlatko said: Evo, da bude gde smo svi Jesi igrao na tesno? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Nisam igrao, a sigurno je bila lepa kvota da Nadal sa g osvoji set...
August 27, 20195 yr Odlican Rubljov. 2:1 protiv Cicipasa.+1 napaljen a i trebaa Blinkova simpa naspram Osake, uzela u TB 2. setInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 27, 20195 yr Cicipas je neprekidnim trazenjem lekarskih intervencija uspeo da malo iznervira i prilicno poremeti Rubljova.
August 27, 20195 yr Cicipas se muci sa grcevima. Dramskj prikaz je bio 2 gema. Onda ga je Dumusoa kaznio, pa je valjda zbog toga odlepio. Inace, neprekidno nesto vice , cima glavom, mlati kosom.
August 27, 20195 yr Kakva je kesa Rubljev ispao. Servira za mec, a ono dve duple sevis greske i jos nesto sto ne bih ni ja servirala. Pa takve poklone retko ko odbija. Sad Cicipasu odjednom vise nije nista. Ide ovo, najverovatnije u peti set.
August 27, 20195 yr Ipak se Rubljov dozvao pameti i da pobedi. Potpuno zasluzeno. Koji je ovo turnir po redu da Cici ispadne odmah na pocetku? Edited August 27, 20195 yr by Arkadija