Bujodrag Posted August 27, 2019 Author Posted August 27, 2019 9 hours ago, dùda said: Ne uzbuđuj se zbog osetljivih dušica . ....... 9 hours ago, Tsai said: Opusteno bre, samo sam nervozan kad je gusto. Evo, sad ga dere i ne smeta mi nista Tako ja kad ironično mračim o sopstvenoj budućnosti keva zabrinuto kaže: Nemoj tako da govoriš. A ja joj odgovorim: Aha! Znači veruješ da izgovorene reči imaju neku posebnu moć? Pa hajde onda ti svaki dan izgovaraj barem deset puta "Sedmica na lotou", možda tako pomogneš ćaletu da je konačno dobije, igra svake nedelje istu kombinaciju. Nisam je nikad čuo da izgovara takvu mantru. Pa joj onda kažem: Ti si kriva što ćale ne dobija sedmicu Dobar jutar. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Djoković Osvaja US, Sedmica na lotou. Sedmica na lotou. Sedmica na lotou.Sedmica na lotou. Djoković Osvaja US, Djoković Osvaja US, Sedmica na lotou.
Nesh Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 9 hours ago, mlatko said: Evo, da bude gde smo svi Jesi igrao na tesno? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Nisam igrao, a sigurno je bila lepa kvota da Nadal sa g osvoji set...
levi Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 pazi smernu Osaku što su obukli kao francusku japansku sobaricu
levi Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 (edited) sve vraća Blinkova Edited August 27, 2019 by levi
mlatko Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Odlican Rubljov. 2:1 protiv Cicipasa.+1 napaljen a i trebaa Blinkova simpa naspram Osake, uzela u TB 2. setInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Cicipas je neprekidnim trazenjem lekarskih intervencija uspeo da malo iznervira i prilicno poremeti Rubljova.
Nesh Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Sta je ovo sad sam okrenuo, poludeo Cicipas nesto?
Arkadija Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Cicipas se muci sa grcevima. Dramskj prikaz je bio 2 gema. Onda ga je Dumusoa kaznio, pa je valjda zbog toga odlepio. Inace, neprekidno nesto vice , cima glavom, mlati kosom.
Nesh Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Hvala. Bas je odlepio u ovoj pauzi izmedju gemova kad sam okrenuo.
Arkadija Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Kakva je kesa Rubljev ispao. Servira za mec, a ono dve duple sevis greske i jos nesto sto ne bih ni ja servirala. Pa takve poklone retko ko odbija. Sad Cicipasu odjednom vise nije nista. Ide ovo, najverovatnije u peti set.
Arkadija Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 (edited) Ipak se Rubljov dozvao pameti i da pobedi. Potpuno zasluzeno. Koji je ovo turnir po redu da Cici ispadne odmah na pocetku? Edited August 27, 2019 by Arkadija
Recommended Posts