Ras Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Sada Rafa beži Nolu i to skoro 2000 bodova: https://live-tennis.eu/fr/classement-atp-race Za ekipu iz vrha i borbu za br.1 na kraju godine u igri je bar još 4000: Peking/Tokio, Šangaj, Pariz i završni turnir.
Ros Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 novak mora da uzme tokio da ne bi 14.10 izgubio prvo mesto, a onda i sangaj da bi do pariza ostao na br. 1
W.F.C. Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Nije puno realno, sve i da uzme, onda idu pariz i masters, tu opet puno brani, bas tesko. Ako uopste bude i odigrao do kraja sezone nesto vise.
stoka Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Nadal do kraja godine ne brani nijedan bod, tako da se verovatno očekuje smena na vrhu. Ali to je sport. Što kaže Ivan Dživo Gundulić: "tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje ..."
duda Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 1 hour ago, Arkadija said: Sad gledam neke hajlajte. Strasan mec. Otisla sam na spavanje na pola drugog seta ubedjena da ce Rafa ovo uzeti sa 3:0. Haha, kod mene isto Svaka čast medi na borbi. Koja li će on tek da bude pretnja. Sve teže će Nolo do slema
Arkadija Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 3 minutes ago, dùda said: Haha, kod mene isto Svaka čast medi na borbi. Koja li će on tek da bude pretnja. Sve teže će Nolo do slema Baš sam pisala na temi o Novaku, na tu temu.
Jumanji Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Novak je trenutno, odnosno vec nekoliko dana, na klinici gde je operisao lakat u Svajcarskoj, sto je sa jedne strane odlicno, znaci da je ozbiljno shvatio problem i da se sada raja smiri da nema mamo-dzambo-hokus-pokus tretmana.Ali u kakvom je zapravo stanju i kakve su prognoze...pa cekamooo [emoji47][emoji32]
Jumanji Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Kada?Sada jeste, ali onda je operisao lakat.
Amos Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Aha, sad je na klinici na kojoj je ondak operisao lakat. Lose sam procitao
nisam ja Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 još samo da krene da hasa odreske, džigu i mozak.
Filozof manijak Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 i razvede se od Jece, eto GOAT-a za godinu dana
Recommended Posts