September 9, 20195 yr Sada Rafa beži Nolu i to skoro 2000 bodova: https://live-tennis.eu/fr/classement-atp-race Za ekipu iz vrha i borbu za br.1 na kraju godine u igri je bar još 4000: Peking/Tokio, Šangaj, Pariz i završni turnir.
September 9, 20195 yr novak mora da uzme tokio da ne bi 14.10 izgubio prvo mesto, a onda i sangaj da bi do pariza ostao na br. 1
September 9, 20195 yr Nije puno realno, sve i da uzme, onda idu pariz i masters, tu opet puno brani, bas tesko. Ako uopste bude i odigrao do kraja sezone nesto vise.
September 9, 20195 yr Nadal do kraja godine ne brani nijedan bod, tako da se verovatno očekuje smena na vrhu. Ali to je sport. Što kaže Ivan Dživo Gundulić: "tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje ..."
September 9, 20195 yr 1 hour ago, Arkadija said: Sad gledam neke hajlajte. Strasan mec. Otisla sam na spavanje na pola drugog seta ubedjena da ce Rafa ovo uzeti sa 3:0. Haha, kod mene isto Svaka čast medi na borbi. Koja li će on tek da bude pretnja. Sve teže će Nolo do slema
September 9, 20195 yr 3 minutes ago, dùda said: Haha, kod mene isto Svaka čast medi na borbi. Koja li će on tek da bude pretnja. Sve teže će Nolo do slema Baš sam pisala na temi o Novaku, na tu temu.
September 9, 20195 yr Novak je trenutno, odnosno vec nekoliko dana, na klinici gde je operisao lakat u Svajcarskoj, sto je sa jedne strane odlicno, znaci da je ozbiljno shvatio problem i da se sada raja smiri da nema mamo-dzambo-hokus-pokus tretmana.Ali u kakvom je zapravo stanju i kakve su prognoze...pa cekamooo [emoji47][emoji32]