August 26, 20195 yr Joj boze kolko me nervira naslov teme, treba dve nedelje istrpeti nekakoZar ne mogu moderatori admini da promene ovu glupost? [emoji33]Sent from my SM-N950F using no brains
August 26, 20195 yr 4 minutes ago, Max Morlock said: Zar ne mogu moderatori admini da promene ovu glupost? Sent from my SM-N950F using no brains Po mogucstvu u "da se svi grle i ljube do 17.slema"
August 26, 20195 yr Kako god... Čak i onaj predlog na ruskom je bio bolji [emoji1]Bogami bije ovaj Karabaja...[emoji33]Sent from my SM-N950F using no brains
August 26, 20195 yr Ma da. Kad padne first blood obično pada i otpor...Mada nikad ne treba otpisati Noletovu galantnost prema mladim nadama. [emoji848]Sent from my SM-N950F using no brains
August 26, 20195 yr Author 16 minutes ago, Tsai said: Po mogucstvu u "da se svi grle i ljube do 17.slema" Pa ja sam i rekao da ne treba ja da otvaram topik ali mi narediše a ja sam poslušni simpatični mladić Edited August 26, 20195 yr by Bujodrag
August 26, 20195 yr 6 minutes ago, Bujodrag said: Mis'im, promenite mu ime, meni svejedno Ne uzbuđuj se zbog osetljivih dušica . Pratim samo LS, u nedođiji sam. Bacite po neki komentar, biću zafalna
August 26, 20195 yr 16 minutes ago, Bujodrag said: Pa ja sam i rekao da ne treba ja da otvaram topik ali mi narediše a ja sam poslušni simpatični mladić Opusteno bre, samo sam nervozan kad je gusto. Evo, sad ga dere i ne smeta mi nista
August 26, 20195 yr Janko je zaduzio mnogo tenis u Srbiji, steta samo sto nije imao vise uspeha (na gs-vima) ali je izvukao sa Zimonjicem jednu generaciju i utabao im put. Da nije bilo njega ko zna dal bi danas gledali Novaka tamo gde jeste. Steta sto se nije oprostio sa jednim petosætnim protiv Rodje. Ili Noleta [emoji38]Dobro, bar set je dobio danas. Hvala ti Janko na svemu.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 26, 20195 yr Ne uzbuđuj se zbog osetljivih dušica [emoji6]. Pratim samo LS, u nedođiji sam. Bacite po neki komentar, biću zafalna Klasika. Malo ga mrzi, malo se mučio, malo promašivao dšotove, pa prelomio
August 26, 20195 yr 1 minute ago, levi said: Fognini treba da vrati pare publici za ovo što igra +1 Neverovatno da ovako glat gubi od jednog drvoseche