Cash Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 (edited) Ne predaje se Tuta E Medo da te sad vidi Curry Pesic Edited September 6, 2019 by Cash
Zli Gli Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Medvedev je kao kompjuterski generisan lik kad je u pitanju igra u polju, neverovatno je stalozen i strpljiv. Jebu ga te duple greske samo, inace lik sabija.Dimitrov luzercina bio i ostao.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
duda Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 1 minute ago, Cash said: Ne predaje se Tuta Pa i bolji je svo vreme zapravo. Al' sad će da izgubi set i meč
Cash Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 1 minute ago, Zli Gli said: Medvedev je kao kompjuterski generisan lik kad je u pitanju igra u polju, neverovatno je stalozen i strpljiv. Jebu ga te duple greske samo, inace lik sabija. Dimitrov luzercina bio i ostao. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Luzercina je napravio preokret protiv Federera
Cash Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Mislim da bi Medo 1 Rafi napravio više problema
duda Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Just now, Cash said: Mislim da bi Medo 1 Rafi napravio više problema Sigurno.
Cash Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Just now, dùda said: Sigurno. Pa što se onda navija za Tutu Evo 2:0
duda Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Just now, Cash said: Pa što se onda navija za Tutu Evo 2:0 Pa ja sam rekla da navijam za Medu . Predomislila sam se kad sam videla da se na stadionu navija za Tutu.
Ras Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Nekoliko spektakularnih poena u 10. gemu drugog seta! Rasplet seta po istom obrascu iz prvog.
Zli Gli Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Medvedev bi spanskom cigi uzeo 6-7 gemova ukupno, pojeo bi ga ovaj jer protiv njega ne bi proslo ovo vracanje u polje dok protivnik ne pogresi. Dimitrov bi se nalozio i uzeo mozda jedan set.Naravno, to je sve nebitno jer je ovo Mateov turnir zivota i izgurace jako do samog kraja.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
duda Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Nema Tuta više neke šanse, osim da se nešto nepredviđeno desi. Odoh da spavam, u snu ću navijati za Matea
Jumanji Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Ko je stručni konsultant Pešikanu?Boris Pasanski
Recommended Posts