Grandilof Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Medvedev jednostavno odbija da umre u NY.
duda Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Neverovatno. Koliko bolji Tuta, a izgubi set. Medvedeva neke vile pronose kroz ovaj slem, definitivno.
Fakundo Sava Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Marijana deli pravdu a juče razmišljao gde se nalazi
Arkadija Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Tuta prosto nije igrač zavelika dela. Da li ES može da ima gore komentatore od ovog večeras? Plus, ton im je jeziv, jedino se dobro čuje kad su reklame.
peralozac Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 46 minutes ago, Ras said: Dimitrov me sa ovom trakom oko glave asocira na Čarlija Šina iz one neke stupidne parodije na Rambo filmove. Hvala, danima se pitam na koga me podseća.
Ras Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Dimitrov radi isto ono što i čitavu karijeru. Međed nije sav svoj večeras, ali je u završnici seta uspeo da iskontroliše greške.
Mil@n Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 49 minutes ago, Ras said: Dimitrov me sa ovom trakom oko glave asocira na Čarlija Šina iz one neke stupidne parodije na Rambo filmove. Hot Shots 1 i 2, kultni filmovi naše mladosti...
Grandilof Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 3 minutes ago, Arkadija said: Tuta prosto nije igrač zavelika dela. Da li ES može da ima gore komentatore od ovog večeras? Plus, ton im je jeziv, jedino se dobro čuje kad su reklame. Ja odavno prebacio na Engleske, ne bih zalio para da jos EON ima tu opciju nego ovako moram na TV da pustam.
duda Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Navijam za Medu samo zato što je ceo stadion protiv njega.
Arkadija Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Ovaj gem je slika cele njegove karijere. Hot shots
Cash Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Ako hočete da Nadal izgubi onda bolje da Medo pobedi
Ras Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 (edited) 2 minutes ago, Cash said: Ako hočete da Nadal izgubi onda bolje da Mateo pobedi Edited September 6, 2019 by Ras
duda Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Medo čeka servis dalje nego Rafa iz mladih dana.
Recommended Posts