September 6, 20195 yr Neverovatno. Koliko bolji Tuta, a izgubi set. Medvedeva neke vile pronose kroz ovaj slem, definitivno.
September 6, 20195 yr Tuta prosto nije igrač zavelika dela. Da li ES može da ima gore komentatore od ovog večeras? Plus, ton im je jeziv, jedino se dobro čuje kad su reklame.
September 6, 20195 yr 46 minutes ago, Ras said: Dimitrov me sa ovom trakom oko glave asocira na Čarlija Šina iz one neke stupidne parodije na Rambo filmove. Hvala, danima se pitam na koga me podseća.
September 6, 20195 yr Dimitrov radi isto ono što i čitavu karijeru. Međed nije sav svoj večeras, ali je u završnici seta uspeo da iskontroliše greške.
September 6, 20195 yr 49 minutes ago, Ras said: Dimitrov me sa ovom trakom oko glave asocira na Čarlija Šina iz one neke stupidne parodije na Rambo filmove. Hot Shots 1 i 2, kultni filmovi naše mladosti...
September 6, 20195 yr 3 minutes ago, Arkadija said: Tuta prosto nije igrač zavelika dela. Da li ES može da ima gore komentatore od ovog večeras? Plus, ton im je jeziv, jedino se dobro čuje kad su reklame. Ja odavno prebacio na Engleske, ne bih zalio para da jos EON ima tu opciju nego ovako moram na TV da pustam.
September 6, 20195 yr 2 minutes ago, Cash said: Ako hočete da Nadal izgubi onda bolje da Mateo pobedi Edited September 6, 20195 yr by Ras