Jumanji Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Da li se stvarno neko nadao cudu da Dijego ikako moze da naudi Rafi? Monfa je fizicki najnespremniji igrac na turu od kako se pojavio na njemu. Zali boze talenta i konstitucije, fizicke predispozicije koje ima.
duda Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 9 hours ago, ducca said: Pešikan koji savetyje Svitolinu da je bolje da je sedela kući i odmarala 9 hours ago, levi said: ili još bolje da je imala trening oporavka, bilo šta osim sedenja 5 sati na stolici aaaa, pa šta ste se navrzli na čoveka imo, potpuno je u pravu nema šanse da na nju neće negativno delovati to sedenje i nerviranje mislim, izgubio bi on u svakom slučaju, ali ovako joj je sigurno veći stres uručiti rafi pehar, što da se cima dalje svi ostali su pocrkali, taman da i nije najbolji, najodmorniji je
levi Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 ja se nisam navrzo, nego ja kažem da je bolje da je imala trening, masažu itd, nego što je sedela ceo meč
James Marshall Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Ma jebeš i treninge, ima nešto i mimo tenisa, ako je žena sretna, molim lijepo
duda Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 48 minutes ago, James Marshall said: Ma jebeš i treninge, ima nešto i mimo tenisa, ako je žena sretna, molim lijepo eeee, taj argument uvažavam 10 minutes ago, Tsai said: Tuta uzima ovo na ludilo to bi bilo divno najviše bi me radovalo da uzme tuta
Cash Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Sad gledam snimak meca izmedju Biance i Mertens i uhvati kamera Moniku Seles A red ispod mec gleda Boris Beker sav smoren
Tsai Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Od RG 2004. se nije desilo da niko od velike trojke ne igra u polufinalu slema. Neverovatno
Jumanji Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Mene bi najvise veselilo da uzme Meda, Rus u sred NY [emoji41]Mada zapravo ako moze bilo ko osim Rafe, a na kraju i ako on uzme [emoji4] opet manje zlo u svakom slucaju. Danas samo parovi. Kakav smor kada se privede kraju ili zavrsi GS -.-
Cash Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Sta mislite ko kod žena osvaja, ja tipujem na simpatičnu Biancu
Jumanji Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Sve nesto mislim majka da ce -.-Predvidjala sam da ce ranije da ispadne, ali em joj namestili zreb, em je izgleda i tu neku povredu sto je vukla sanirala, no sve zavisi od mladjih joj koleginica. Uspeju li da je razvlace po terenu i serviraju dobro, eto nervoze i kraha. Belinda posle povrede koju je dugo imala postepeno bas digla formu, Svitolina je bila u dubiozi zescoj do skoro, sada je top, a Bjanka vec duze vreme ima odlicne rezultate, pa uz majku, sve cetiri imale odlucne partije ovde, tako da sve je moguce. I uz neku mladju sam apsolutno.
mlatko Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Nadal imao grceve sake i podlaktice zbog dehidratacije kaze i stomacnih problema pre meca. Ovo obecava, steta samo sto nije sutra vec finale...Eto zasto je argentinac imao delic promila sanse sto se vidi kroz rezultat meca.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
nisam ja Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Ma rafa ol d vej. Zato što i on treba da prestige dedu. Đed će biti šatro koza sa trećom najljepšom kolekcijom gralja.
James Marshall Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Djeluje da se Svitolina nije usrala, što je dobar znak. Joj, Serena je zaista patnja za oči
Recommended Posts