September 2, 20195 yr Ali kad ni fh ne sljaka koji je bio perfektan, jbg.Na drugi servis malo osvaja takodje...ufff
September 2, 20195 yr Dok je Wawin trzaj kod servisa necitljiv, nesto se ne secam da je ranije imao takav.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 2, 20195 yr 35 minutes ago, Tsai said: Nijedan prvi servis i ovkao da odigras gem... Bice 64 64 64 Toeto
September 2, 20195 yr Ne vredi poceo Stan ko besan da igra pa ce da dobije i Medvedeva i onda igubi od Federea 3:0
September 2, 20195 yr ajmo, barem ce u skoli biti vise dece (ove nedelje) Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 2, 20195 yr Onaj drop shot sto je odigrao veoma brzo u jednom poenu mi govori da verovatno igra sa nekom rezervom ili bolom. Nije ni blizu svoje igre. Wawrinka s druge strane in the zone, ubija servom i bekendima.
September 2, 20195 yr ocigledno je da nesto nije u redu. ne bi me cudilo da preda nakon ovog seta. uopste mu se ne igra
September 2, 20195 yr 3 minutes ago, Jumanji said: Kao pusten s lanca kada igra protiv Novaka, neverovatno. Ma daj, uopste ovde nije poenta u njemu
September 2, 20195 yr Strasno! Eto zasto je meni Vavrinka nocna mora. Alaaa mi je pocela nedelja, u pm!
September 2, 20195 yr Ma daj, uopste ovde nije poenta u njemuKako nije do toga? Jesi li gledao prethodne meceve Stena?A ako je do povrede, sta radi na terenu onda? Kako je mislio da ga dobije?