Ratamahatta Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Majstorski izbegao ofsajd kod oba. Kako nije dobio isijas kod drugog gola nije mi jasno, prvo izdrzao duel gde bi 70% napadaca palo i gledalo sudiju, a ja ako se okrenem tako kad ustajem ujutru usinem ledja i ne mogu da disem i hodam normalno 3 dana. Mada je kriv za gol koji su primili, otisao na pogresnog igraca i otvorio prostor ovom iz Augzburga da sutne lepo. Lajpcig da ima bolji, tzv. clinical finishing mogli bi do kraja i u LS. Odlicni su u polju, trebali su prikucati jedno 3-4 komada vec u prvom.
Miljenko Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Ja sam takodje bio iznenadjen kada je ostao na nogama, nije bas bio blag kontakt u pitanju. Pozicioniranje je bilo neverovatno brzo, sut iz prilicno teske pozicije, na jedino logicno mesto. Stoji da i on sam cesto masi dosta sansi, no ima i ovakvih poteza, pa mu oprastam to.
John Coltrane Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 (edited) HSV uspeva da primi gol, deluje auto gol, u istom minutu u kom Arminija zabija protiv Haidenhajma edit: Jos nije isteklo vreme za edit a vec 0:2 - HSV ostaje u Cvajti Edited June 28, 2020 by John Coltrane
W.F.C. Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Hamburg propo. Valjda im trebao samo bod za baraz, protiv nekog nepoznatog tima kuci, a oni smanje na 1:2 pa izgube 1:5. Dva poraza u zadnja dva kola.
Miljenko Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Ovo samo kod njih i u Championshipu moze da se desi. Pozitivno je da se bar negde igra posteno do kraja.
Lancia Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Gledao kombinovano, svaka cast Nemcima. Bilo super na kraju Kil - Nirnberg, po jedna izzbacena lopta iz prazne mreze. Hamburger ko neka seoska ekipa, ne verujem da bi opstali u drugoj spanskoj ligi. Jezivi amateri im igraju u odbrani.
Ratamahatta Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Malo falilo derbi da bude, Verder - HSV. Pre desetak godina polufinale LE, sad umalo baraz za cvajtu. Verderovo punjenje mi nije bas delovao realno, fazon Argentina 1978, al' ajde.
renne Posted July 4, 2020 Author Posted July 4, 2020 Počelo finale kupa u drugim vestima, jedva se rasčistilo u trećoj
renne Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 povede werder u drugom miutu vrhunskim autogolom
Recommended Posts