June 28, 20204 yr Majstorski izbegao ofsajd kod oba. Kako nije dobio isijas kod drugog gola nije mi jasno, prvo izdrzao duel gde bi 70% napadaca palo i gledalo sudiju, a ja ako se okrenem tako kad ustajem ujutru usinem ledja i ne mogu da disem i hodam normalno 3 dana. Mada je kriv za gol koji su primili, otisao na pogresnog igraca i otvorio prostor ovom iz Augzburga da sutne lepo. Lajpcig da ima bolji, tzv. clinical finishing mogli bi do kraja i u LS. Odlicni su u polju, trebali su prikucati jedno 3-4 komada vec u prvom.
June 28, 20204 yr Ja sam takodje bio iznenadjen kada je ostao na nogama, nije bas bio blag kontakt u pitanju. Pozicioniranje je bilo neverovatno brzo, sut iz prilicno teske pozicije, na jedino logicno mesto. Stoji da i on sam cesto masi dosta sansi, no ima i ovakvih poteza, pa mu oprastam to.
June 28, 20204 yr HSV uspeva da primi gol, deluje auto gol, u istom minutu u kom Arminija zabija protiv Haidenhajma edit: Jos nije isteklo vreme za edit a vec 0:2 - HSV ostaje u Cvajti Edited June 28, 20204 yr by John Coltrane
June 28, 20204 yr Hamburg propo. Valjda im trebao samo bod za baraz, protiv nekog nepoznatog tima kuci, a oni smanje na 1:2 pa izgube 1:5. Dva poraza u zadnja dva kola.
June 28, 20204 yr Ovo samo kod njih i u Championshipu moze da se desi. Pozitivno je da se bar negde igra posteno do kraja.
June 28, 20204 yr Gledao kombinovano, svaka cast Nemcima. Bilo super na kraju Kil - Nirnberg, po jedna izzbacena lopta iz prazne mreze. Hamburger ko neka seoska ekipa, ne verujem da bi opstali u drugoj spanskoj ligi. Jezivi amateri im igraju u odbrani.
June 29, 20204 yr Malo falilo derbi da bude, Verder - HSV. Pre desetak godina polufinale LE, sad umalo baraz za cvajtu. Verderovo punjenje mi nije bas delovao realno, fazon Argentina 1978, al' ajde.