August 17, 20195 yr Na Bay nastavak ludila, 1:0 Foland napucava Bejlija na petercu, posle toga Baumgartlinger daje loptu u noge igracu Paderborna za kontru i 1:1, sad Haverc hladnokrvnom bocom za 2:1.
August 17, 20195 yr Debicina Bos pokusava sa 3 u zadnjoj liniji, pozadi duva kao na motoru. Evo Vendela na gol liniji brani sa obe ruke, gol za Pad i zuti Vendelu. Cirkus
August 17, 20195 yr Mislim da sam konacno u sigurnoj zoni da ne mogu da jinx, fina pobeda samo kad su probili sa 2. golom. Dobro je izgledalo i u prvom, mnogo direktnije nego ranije. Reus, Sancho Paco to bi moglo bas brutalno izgledati.
August 17, 20195 yr Elita jedva izvukla pobedu protiv malog Paderborna koji je pre dve godine bio u 3 ligi i opstao u njoj samo jer 1860 Minhen nije dobio licencu, to je bas hejlovati 😂😂😂 Inače, bez brige biće Bajern opet prvak, dugačka je sezona... Koliko god želeo drugačije...
August 18, 20195 yr Nagelsman 32 godine. Covek mi je i dalje enigma. Dal ga toliko sere i u Hofenhajmu i sada u Lajpcigu ili je jebeni genije.
August 18, 20195 yr Ovo je bilo 3-3-4 komotno. Sjajan Lajpcig, nadam se da Unioneri opstanu za pocetak.
August 19, 20195 yr 21 hours ago, Zlurad said: Nagelsman 32 godine. Covek mi je i dalje enigma. Dal ga toliko sere i u Hofenhajmu i sada u Lajpcigu ili je jebeni genije. Sto mislis da ga sere?
August 19, 20195 yr 32 su ozbiljne godine. Fudbalski trener je precenjena kategorija, toliko idiota u najjačim ligama, gde imaju masne ugovore...gotovo ni za šta.