April Posted August 5, 2019 Author Posted August 5, 2019 Moramo svi da se koncentrišemo i da mu šaljemo talase... Ustaj, debeli!
jimi Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) On 1.8.2019. at 17:50, April said: Gazza je prvi na fejsu natuknuo da nešto nije u redu, ima par nedelja, pa se ućutao; meni glupo bilo da ga inboksujem, a i nadao sam se da je lažna uzbuna. Sad nam valja slušati najglasnije, i još malo više. Hoces da kazes da se ovo desilo par nedelja pre nego sto je objavljeno? On 3.8.2019. at 1:50, Nikola Kiric said: -basta SKCa 15 jun 1991, jedan od najboljih koncerata ikad. bis na kraju, na drugom setu Bilja iz Boya. Ovo je najbolji domaci koncert koji sam gledao. Bile su i ostale boye i Banana na pratecim vokalima. Cak se desio redak pravi bis kada je deo publike vec krenuo napolje. Koja i Gulic su odsvirali instrumental medli nekoliko rifova sa prve ploce. I Overdose su pokidali. Steta sto nije profesionalno snimljeno. Edited August 5, 2019 by jimi
April Posted August 5, 2019 Author Posted August 5, 2019 Just now, jimi said: Hoces da kazes da se ovo desilo par nedelja pre nego sto je objavljeno ovde? Ne znam, ali nije nemoguće.
gospa buba Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 pa ako se nije desilo u beogradu, savrsheno je moguce da ljudi nisu trchali da prvo jave alou i kuriru.sent from bubamoto
klimt Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Disciplina je trebala da nastupi 13. jula na D Festivalu na Dojranu. Na setlist.fm još uvek postoji trag o tom najavljenom a neodržanom nastupu. https://www.setlist.fm/setlist/disciplin-a-kitschme/2019/dojran-lake-dojran-macedonia-439ee303.html Umesto Discipline uskočili su Bad Copy.
aram Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Kasno za edit, jebi ga. Elem, budan je ima par dana, telo mu je pokretno. Ne može još da priča, ali je svestan i prepoznaje ljude. Sve u svemu, doktori su oprezni optimisti.
Barti66 Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Glupo mi bilo da bilo šta napišem proteklih dana, samo znam da ako nam se def vrati u ovaj jebeni mrak (a nadam se da hoće), moramo dobro zaliti čime stignemo. Zaslužio je svaku kap preko mere.
John Coltrane Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 On 5.8.2019. at 15:02, aram said: Kasno za edit, jebi ga. Elem, budan je ima par dana, telo mu je pokretno. Ne može još da priča, ali je svestan i prepoznaje ljude. Sve u svemu, doktori su oprezni optimisti. Lepe vesti iz Londre.
ObiW Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 13 hours ago, Barti66 said: Glupo mi bilo da bilo šta napišem proteklih dana, samo znam da ako nam se def vrati u ovaj jebeni mrak (a nadam se da hoće), moramo dobro zaliti čime stignemo. Zaslužio je svaku kap preko mere. To. Najoriginalniji muzičar, najkuliji lik medju muzičarima.
Peter Fan Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 On 5.8.2019. at 5:28, jimi said: Ovo je najbolji domaci koncert koji sam gledao. Imam slicno iskustvo, mada sam ih ja jedini put gledao u sarajevskoj "Obali", negdje u jesen 1991. Ne znam da li je bilo zbog intenziteta svirke, prostora (odnosno nedostatka istog), ili sto je vec rat mirisao u vazduhu, a mozda i zbog svega zajedno, ali to mi je bio najbolji koncert u zivotu.
jimi Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Nisam siguran ali mislim da je u to vreme ta postava vec zavrsila postojanje. Verovatno je nesto ranije bila ta svirka.
Recommended Posts