Jump to content
IGNORED

Ne idi ka svetlu, vraćaj se u naš mrak!

April

Recommended Posts

Posted

Moramo svi da se koncentrišemo i da mu šaljemo talase...

Ustaj, debeli!

Posted (edited)
On 1.8.2019. at 17:50, April said:

Gazza je prvi na fejsu natuknuo da nešto nije u redu, ima par nedelja, pa se ućutao; meni glupo bilo da ga inboksujem, a i nadao sam se da je lažna uzbuna.

Sad nam valja slušati najglasnije, i još malo više.

Hoces da kazes da se ovo desilo par nedelja pre nego sto je objavljeno?

On 3.8.2019. at 1:50, Nikola Kiric said:

-basta SKCa 15 jun 1991, jedan od najboljih koncerata ikad. bis na kraju, na drugom setu Bilja iz Boya. 

Ovo je najbolji domaci koncert koji sam gledao. Bile su i ostale boye i Banana na pratecim vokalima. Cak se desio redak pravi bis kada je deo publike vec krenuo napolje. Koja i Gulic su odsvirali instrumental medli nekoliko rifova sa prve ploce. I Overdose su pokidali. Steta sto nije profesionalno snimljeno.

Edited by jimi
Posted
Just now, jimi said:

Hoces da kazes da se ovo desilo par nedelja pre nego sto je objavljeno ovde?

Ne znam, ali nije nemoguće. 

Posted

pa ako se nije desilo u beogradu, savrsheno je moguce da ljudi nisu trchali da prvo jave alou i kuriru.

sent from bubamoto

Posted

Kasno za edit, jebi ga.

Elem, budan je ima par dana, telo mu je pokretno. Ne može još da priča, ali je svestan i prepoznaje ljude. Sve u svemu, doktori su oprezni optimisti.

Posted

Ok, to su za sada najbolje vesti. Da nazdravimo:

Posted

Glupo mi bilo da bilo šta napišem proteklih dana, samo znam da ako nam se def vrati u ovaj jebeni mrak (a nadam se da hoće), moramo dobro zaliti čime stignemo.

Zaslužio je svaku kap preko mere.

Posted
On 5.8.2019. at 15:02, aram said:

Kasno za edit, jebi ga.

Elem, budan je ima par dana, telo mu je pokretno. Ne može još da priča, ali je svestan i prepoznaje ljude. Sve u svemu, doktori su oprezni optimisti.

Lepe vesti iz Londre.

Posted
13 hours ago, Barti66 said:

Glupo mi bilo da bilo šta napišem proteklih dana, samo znam da ako nam se def vrati u ovaj jebeni mrak (a nadam se da hoće), moramo dobro zaliti čime stignemo.

Zaslužio je svaku kap preko mere.

To. Najoriginalniji muzičar, najkuliji lik medju muzičarima. 

Posted
On 5.8.2019. at 5:28, jimi said:

Ovo je najbolji domaci koncert koji sam gledao. 

Imam slicno iskustvo, mada sam ih ja jedini put gledao u sarajevskoj "Obali", negdje u jesen 1991. Ne znam da li je bilo zbog intenziteta svirke, prostora (odnosno nedostatka istog), ili sto je vec rat mirisao u vazduhu, a mozda i zbog svega zajedno, ali to mi je bio najbolji koncert u zivotu.

Posted

Nisam siguran ali mislim da je u to vreme ta postava vec zavrsila postojanje. Verovatno je nesto ranije bila ta svirka.

• 1 month later...