April Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 Pola mog odrastanja je Koja. Druga polovina je Sloba Konj.
Caligula Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Slusao Aj Si Majself on SiSiTV mesec i po na vokmenu od ujutru do uvece remek delo
April Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 Gazza je prvi na fejsu natuknuo da nešto nije u redu, ima par nedelja, pa se ućutao; meni glupo bilo da ga inboksujem, a i nadao sam se da je lažna uzbuna. Sad nam valja slušati najglasnije, i još malo više.
precog Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=eu7Tr13Ln_o&feature=share Edited August 1, 2019 by precog
Filozof manijak Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) Kojo, izdrži!! Edited August 1, 2019 by Filozof manijak
ragasto Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Jedna od gorih vesti koje sam čuo u poslednje vreme. Samo ću da kažem da pamtim kupovinu svakog albuma, i izlazak na scenu SKCa u crvenom sakou svojevremeno. Ipak, nije gotovo dok Gofie ne zapeva
April Posted August 2, 2019 Author Posted August 2, 2019 Najbolji album exyu Producent, naravno - Najbolji Da ostane zapisano i ko je uradio prvi intervju sa Partibrejkers, za magazin Rock I ko je bio tonac na prvom koncertu u Pivari Ustaj, debeli 1
Recommended Posts