Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La Liga sve sezone

Featured Replies

1 hour ago, Jeremija said:

Nisam baš neki veliki ljubitelj Barse, ali šta su skrivili da ih tako nešto zadesi?  :s_a:

Brt, Kuman bi vas tako razvrcao, ne bi ni dugmitji ostali :laugh:

• Replies 2.9k
  • Views 164.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Nek jedna kontroverzna odluka ide protiv Real mamu im jebem Frankovsku smrdljivu. Najveća govna u sportu. Mrzim ih više nego Zvezdu u svim mogućim sportovima.  Dobro, preterujem, al ne mnogo.

• John Coltrane
    John Coltrane

A u Junajtedu ne znas ovako

Posted Images

Just now, Lancia said:

Brt, Kuman bi vas tako razvrcao, ne bi ni dugmitji ostali :laugh:

Teško da može gore od ovoga:

je li se zajebo ko da gleda atletiko? zanima me stručno (as in stručnotm) mišljenje o drugome penalu za levante...

meni je djelovalo kao teška bizarština - napadač pokušava da, ne znam ni sam, šutne na gol ili nabaci nekome, ali udara loptu jako i neprecizno tako da se ona kreće paralelno sa gol linijom - i pogađa u ruku odbrambenog igrača, ali skreće toliko neznatno da to niko nije ni primijetio, a kamoli tražio neki penal... poslije toga ipak dolazi do igrača levantea, ali ne kraju od napada ne bude ništa. i onda, kod prvog sljedećeg prekida, par minuta kasnije, varioci pozovu seronju od glavnog sudije da pogleda snimak, i on odlučuje da časti levante penalom... :vesala:

Edited by Pantelija jr

Ne bih svirao ni ono prvo, Suarezovo, a tek drugi sa “rukom” na 2cm od protivničkog igrača!!! Užas. 

I ja mislim da ono nema veze sa penalom. Jedini argument za je da ruka nije u prirodnom položaju, ali lopta je potpuno nenadano i išla ka njemu.

Za sudije je izgleda ovo ruka u prirodnom polozaju

naruto-seishun-kyousoukyoku.gif

Zna mafija ko je glavni kokurent za titulu :fantom: Atletico ima najmanje napravljenih faulova po utakmici a najvise zutih kartona.

Meni dosta, kako li je tek pametnima.

Real vodio 2:0 i uspeo da primi gol sa igračem više kod neugodnog™ Elčea koji stvarno, na momente, igra sexy fudbal.

Ipak sam finiš meča je više nalikovao na boks meč, obzirom da su Mariano Diaz i Kasemiro, na dva različita kraja terena, završila krvavih noseva - prvi je vratolomno pao, a drugi popio kopačku u facu pri uklizavanju. Toliko bizarno da je sudija par sekundi pre isteka 4min nadonade svirnuo kraj.

Dana zato ide sve od noge™ kad su Atleti u pitanju - čak je Žoao Felix uspeo da zabije po ovom pljusku.

Deluje da im je lakše igrati protiv timova iz vrha i da protiv njih gube manje bodova.

IMG-52dfe1b70a76a3f1bf9d022773ab9b10-V.j

...i zona ispadanja

:jerry:

Jbt, ja zaboravio da taj klub postoji. 

Kad čujem za Dembelea padne mi na pamet samo 1 čovek

Kaiser: The Greatest Footballer Never to Play Football review – meet the  Brazilian Mr Ripley | Documentary films | The Guardian

Kakav je raspad Barsa, Xavi ce da rodi mecku da ih dovede u red.