Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Jeremija said:

Nisam baš neki veliki ljubitelj Barse, ali šta su skrivili da ih tako nešto zadesi?  :s_a:

Brt, Kuman bi vas tako razvrcao, ne bi ni dugmitji ostali :laugh:

Posted
Just now, Lancia said:

Brt, Kuman bi vas tako razvrcao, ne bi ni dugmitji ostali :laugh:

Teško da može gore od ovoga:

Posted (edited)

je li se zajebo ko da gleda atletiko? zanima me stručno (as in stručnotm) mišljenje o drugome penalu za levante...

meni je djelovalo kao teška bizarština - napadač pokušava da, ne znam ni sam, šutne na gol ili nabaci nekome, ali udara loptu jako i neprecizno tako da se ona kreće paralelno sa gol linijom - i pogađa u ruku odbrambenog igrača, ali skreće toliko neznatno da to niko nije ni primijetio, a kamoli tražio neki penal... poslije toga ipak dolazi do igrača levantea, ali ne kraju od napada ne bude ništa. i onda, kod prvog sljedećeg prekida, par minuta kasnije, varioci pozovu seronju od glavnog sudije da pogleda snimak, i on odlučuje da časti levante penalom... :vesala:

Edited by Pantelija jr
Posted

Ne bih svirao ni ono prvo, Suarezovo, a tek drugi sa “rukom” na 2cm od protivničkog igrača!!! Užas. 

Posted

I ja mislim da ono nema veze sa penalom. Jedini argument za je da ruka nije u prirodnom položaju, ali lopta je potpuno nenadano i išla ka njemu.

• +1 1
Posted

Za sudije je izgleda ovo ruka u prirodnom polozaju

naruto-seishun-kyousoukyoku.gif

Posted

Zna mafija ko je glavni kokurent za titulu :fantom: Atletico ima najmanje napravljenih faulova po utakmici a najvise zutih kartona.

Meni dosta, kako li je tek pametnima.

Posted

Real vodio 2:0 i uspeo da primi gol sa igračem više kod neugodnog™ Elčea koji stvarno, na momente, igra sexy fudbal.

Ipak sam finiš meča je više nalikovao na boks meč, obzirom da su Mariano Diaz i Kasemiro, na dva različita kraja terena, završila krvavih noseva - prvi je vratolomno pao, a drugi popio kopačku u facu pri uklizavanju. Toliko bizarno da je sudija par sekundi pre isteka 4min nadonade svirnuo kraj.

Posted

Dana zato ide sve od noge™ kad su Atleti u pitanju - čak je Žoao Felix uspeo da zabije po ovom pljusku.

Deluje da im je lakše igrati protiv timova iz vrha i da protiv njih gube manje bodova.

Posted

IMG-52dfe1b70a76a3f1bf9d022773ab9b10-V.j

...i zona ispadanja

:jerry:

Posted

Jbt, ja zaboravio da taj klub postoji. 

Posted

Kad čujem za Dembelea padne mi na pamet samo 1 čovek

Kaiser: The Greatest Footballer Never to Play Football review – meet the  Brazilian Mr Ripley | Documentary films | The Guardian

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Kakav je raspad Barsa, Xavi ce da rodi mecku da ih dovede u red.