October 28, 20213 yr 1 hour ago, Jeremija said: Nisam baš neki veliki ljubitelj Barse, ali šta su skrivili da ih tako nešto zadesi? Brt, Kuman bi vas tako razvrcao, ne bi ni dugmitji ostali
October 28, 20213 yr Just now, Lancia said: Brt, Kuman bi vas tako razvrcao, ne bi ni dugmitji ostali Teško da može gore od ovoga:
October 28, 20213 yr je li se zajebo ko da gleda atletiko? zanima me stručno (as in stručnotm) mišljenje o drugome penalu za levante... meni je djelovalo kao teška bizarština - napadač pokušava da, ne znam ni sam, šutne na gol ili nabaci nekome, ali udara loptu jako i neprecizno tako da se ona kreće paralelno sa gol linijom - i pogađa u ruku odbrambenog igrača, ali skreće toliko neznatno da to niko nije ni primijetio, a kamoli tražio neki penal... poslije toga ipak dolazi do igrača levantea, ali ne kraju od napada ne bude ništa. i onda, kod prvog sljedećeg prekida, par minuta kasnije, varioci pozovu seronju od glavnog sudije da pogleda snimak, i on odlučuje da časti levante penalom... Edited October 28, 20213 yr by Pantelija jr
October 29, 20213 yr Ne bih svirao ni ono prvo, Suarezovo, a tek drugi sa “rukom” na 2cm od protivničkog igrača!!! Užas.
October 29, 20213 yr I ja mislim da ono nema veze sa penalom. Jedini argument za je da ruka nije u prirodnom položaju, ali lopta je potpuno nenadano i išla ka njemu.
October 29, 20213 yr Zna mafija ko je glavni kokurent za titulu Atletico ima najmanje napravljenih faulova po utakmici a najvise zutih kartona. Meni dosta, kako li je tek pametnima.
October 30, 20213 yr Real vodio 2:0 i uspeo da primi gol sa igračem više kod neugodnog™ Elčea koji stvarno, na momente, igra sexy fudbal. Ipak sam finiš meča je više nalikovao na boks meč, obzirom da su Mariano Diaz i Kasemiro, na dva različita kraja terena, završila krvavih noseva - prvi je vratolomno pao, a drugi popio kopačku u facu pri uklizavanju. Toliko bizarno da je sudija par sekundi pre isteka 4min nadonade svirnuo kraj.
October 31, 20213 yr Dana zato ide sve od noge™ kad su Atleti u pitanju - čak je Žoao Felix uspeo da zabije po ovom pljusku. Deluje da im je lakše igrati protiv timova iz vrha i da protiv njih gube manje bodova.