May 16, 20213 yr A da zlo bude veće i Real zabio pre par minuta. Jebeni užas!!! edit: Ali “Cooling break” na 23 celzijusa Edited May 16, 20213 yr by John Coltrane
May 16, 20213 yr Do kurca svatovi..jebite si materi... Negde od februara-marta je smrdelo da ce ovako da se zavrsi.
May 16, 20213 yr Jel treca sreca? Ne gledam, samo vidim na rezultatima. Edited May 16, 20213 yr by Nesh
May 16, 20213 yr Just now, Zico said: Malo se sklonila Osasuna na kraju, no dobro. I meni tako deluje, tri puta vraćam kretanje levog beka kod pretposlednjeg pasa Atletika pre gola i gledam kako je pustio da lopta dođe do igrača u crveno-belom.
May 16, 20213 yr samo da objasnim™ da je Atletiko ovo herojski okrenuo jer sam ja poslije njihovoga primljenoga gola iskusno ugasio TV i izašao napolje... ne moraju čak ni da mi se zahvaljuju, smatram da sam samo obavio svoju dužnost kao 1 simpatizer
May 16, 20213 yr Samo da ne bude da su se emotivno ispraznili ovim finišem, a ima još jedna tekma da se dobije. Zamišljam scenario 80ti minut nerešeno protiv Valjadolida, domaćin mora da jurca na pobedu jer titula, a gost takođe jer opstanak.