copkillah Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 43 minutes ago, Milošica said: Ma dobro,makar imamo Beloruse na SK. I Bundes
Lancia Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 xexe, kakvo sudjenje. dajte im titulu, sta koji moj ima da se igra.
Zico Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Kako je samo Ter Stegen genijalno postavio zid... Doduse posle nepostojeceg faula.
Zico Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Kakav promasaj Nolita na kraju, kao da je namerno gadjao golmana. Meni teska debilana ovo sa umjetnim navijacima.
Lancia Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Dobar fuzbal. Losa odluka Setijena da stavi mrtvog Umtitija u tim bas protiv Selte.
Ratamahatta Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 7 hours ago, Zico said: Kako je samo Ter Stegen genijalno postavio zid... Doduse posle nepostojeceg faula. To sam i ja mislio isprva, ali na usporenom se videlo da i nije tako lose stavio zid. Fantasticno je zavrnuo Aspas, odlicna kifla. Da je on pomerio zid jos ulevo, uzeo bi neki desnjak da puca, 2/3 gola bi morao Stegen onda da pokrije. Barselonin vezni red je teska bulja, remont pod hitno. Masu puta krenu u napad i svi stoje u mestu i sviraju kurcu. A ni odbrana nije bog zna kakva. Stegen izvukao 2 cista gola, to Nolitovo + zaboravio sam pre toga ko je sutirao u njegov donji desni, jedva izvadio. Suarez i Mesi stari lisci namazani. Sukijev drugi gol... Sjajan potez da se okrene i saceka na levu umesto da puca desnom i rizikuje blokiranje. To isto je uradio Tevez protiv Barse 2015 u finalu LS, samo mu je Stegen skinuo, pa Morata potvrdio.
Grandilof Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Kapa dole.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Recommended Posts