Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

Primera i Portugalska liga na areni od leta 2021

Posted

Ma dobro,makar imamo Beloruse na SK.

Posted
43 minutes ago, Milošica said:

Ma dobro,makar imamo Beloruse na SK.

I Bundes

Posted

xexe, kakvo  sudjenje. dajte im titulu, sta koji moj ima da se igra.

Posted

Kako je samo Ter Stegen  genijalno postavio zid... Doduse posle nepostojeceg faula. 

Posted

Kakav promasaj Nolita na kraju, kao da je namerno gadjao golmana. Meni teska debilana ovo sa umjetnim navijacima.

Posted

Dobar fuzbal. Losa odluka Setijena da stavi mrtvog Umtitija u tim bas protiv Selte.

Posted
7 hours ago, Zico said:

Kako je samo Ter Stegen  genijalno postavio zid... Doduse posle nepostojeceg faula. 

To sam i ja mislio isprva, ali na usporenom se videlo da i nije tako lose stavio zid. Fantasticno je zavrnuo Aspas, odlicna kifla. Da je on pomerio zid jos ulevo, uzeo bi neki desnjak da puca, 2/3 gola bi morao Stegen onda da pokrije. 

Barselonin vezni red je teska bulja, remont pod hitno. Masu puta krenu u napad i svi stoje u mestu i sviraju kurcu. A ni odbrana nije bog zna kakva. Stegen izvukao 2 cista gola, to Nolitovo + zaboravio sam pre toga ko je sutirao u njegov donji desni, jedva izvadio. 

Suarez i Mesi stari lisci namazani. Sukijev drugi gol... Sjajan potez da se okrene i saceka na levu umesto da puca desnom i rizikuje blokiranje. To isto je uradio Tevez protiv Barse 2015 u finalu LS, samo mu je Stegen skinuo, pa Morata potvrdio. 

Posted

Kapa dole.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk