March 28, 20205 yr Dok traje pauza, prisetimo se jednog klasika, Radomir Antic, Milinko Pantic, Paunovic, Baletm protiv Ronalda, Maurinjatm Figa...
June 11, 20204 yr 2 hours ago, Lancia said: veceras derbi u Sevilji. bas sam se iznenadio kako aguero izgovara sevillu.
June 11, 20204 yr 23 minutes ago, 189- said: bas sam se iznenadio kako aguero izgovara sevillu. Argentinci (i Urugvajci) umesto lj kazu š. Sve sve, ali tipican gaucho davez nevidjen, kad prica. Dobra mu fora, kad je odvalio Svajnstajgera - Imao covek bubuljicu na licu, ja ga malo udario i to mu se raskrvarilo. Edited June 11, 20204 yr by Lancia
June 11, 20204 yr a ja mislio da sam to skroz proptustio za spance i sevillu ;D meni se cini da je bilo dosta zajebancije u njegovim pravdanjima, ako sam dobro skontao njegov ton govora
June 11, 20204 yr 1 minute ago, 189- said: a ja mislio da sam to skroz proptustio za spance i sevillu ;D meni se cini da je bilo dosta zajebancije u njegovim pravdanjima, ako sam dobro skontao njegov ton govora Kun jeste zajebant, ali humor mu je tipican argentinski, ono pravim se lud + gomila deminutiva. Zesci su davezi, kad ukapiras, bezis od njih ko djavo od krsta - inace ako te priteraju uza zid, nejebao si
June 12, 20204 yr @Lancia a ono kad ne izgovaraju S na kraju reči nego ostave samoglasnik ("dos partidos" u klipu gore), jesu to sve Južnoamerikanci ili se i vi Španci tako nekad seljačite?