Lancia Posted June 5 Posted June 5 Luciano Rodriguez za 15 miliona u Djironi, kakva slucajnost da bas igrac za koji bio zainteresovan Siti, zavrsi ovde. Isti slucaj kao sa Savinjom, koji ce od leta u Siti. Ne znam kakva su pravila u Ligi sampiona, jel dozvoljeno ovako nesto?¿
SNARC Posted June 5 Posted June 5 17 minutes ago, Lancia said: Luciano Rodriguez za 15 miliona u Djironi, kakva slucajnost da bas igrac za koji bio zainteresovan Siti, zavrsi ovde. Isti slucaj kao sa Savinjom, koji ce od leta u Siti. Ne znam kakva su pravila u Ligi sampiona, jel dozvoljeno ovako nesto?¿ Red Bull Salzburg i Red Bull Leipzig pitaju isto..
Lancia Posted June 5 Posted June 5 1 minute ago, SNARC said: Red Bull Salzburg i Red Bull Leipzig pitaju isto.. Pa kako ide, jel mogu da igraju jedni protiv drugih?¿ Ne znam, pitam.
SNARC Posted June 5 Posted June 5 2 minutes ago, Lancia said: Pa kako ide, jel mogu da igraju jedni protiv drugih?¿ Ne znam, pitam. Pa ne samo jedni protiv drugih..nego protiv nekih mogu da zapnu..a opet, na neke mogu da izadju sa manjkom entuzijazma
Lancia Posted June 5 Posted June 5 Just now, SNARC said: Pa ne samo jedni protiv drugih..nego protiv nekih mogu da zapnu..a opet, na neke mogu da izadju sa manjkom entuzijazma Dobro to, pitam da li je oficijelno dozvoljeno da igraju jedni protiv drugih.
sasha Posted June 23 Posted June 23 Espanjol se vratio u prvu ligu, dobio Oviedo u revanšu 2:0, prvu izgubio 1:0 1
Lancia Posted July 12 Posted July 12 Kazu u stampi, Hansi Flick ima ritual pre treninga koji se svidja navijacima Barselone. ne budem lenj i budem glup, pa otvorim tekst. Covek kaze na katalanskom prilikom izlaska na teren ''Bon Dia'' 3
Lancia Posted August 6 Posted August 6 Julian Alvarez u Atletiku a Dani Olmo u Barseloni. Felix izgleda ostaje kod Simeonea. 1
Milošica Posted August 6 Posted August 6 5 minutes ago, Lancia said: Julian Alvarez u Atletiku a Dani Olmo u Barseloni. Felix izgleda ostaje kod Simeonea. Biće brutalan
Bogotac Posted August 6 Posted August 6 (edited) 55+7 za Olma Tanko je to bez Vilijamsa,ocekuvao sam da će Laporta pametnije raditi sobzirom na situaciju,ostane Arauho,povredi se,ne prodas DeJonga na vreme,Rafinja nista,užasno rade. Edited August 6 by Bogotac
Nevernik Posted August 6 Posted August 6 Bravo Čolo. Sad ga stavi na DM. Doveo je Čolo i onog Francuza što igra za Španiju, Le Normand. Tako da, minimum titula ove godine. 1
Weenie Pooh Posted August 7 Posted August 7 On 6. 8. 2024. at 15:42, Bogotac said: Tanko je to bez Vilijamsa
Recommended Posts