Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 19/20

renne

Recommended Posts

Posted

Glupo pitanje... ali kakav se to huk cuje u direktnom prenosu, kao da je na stadionu 50000 ljudi?

Posted

Ne znam je li kompenzovao jer je pustio prednost, ali taj start je bio za žuti najmanje.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, JohnnyD said:

Glupo pitanje... ali kakav se to huk cuje u direktnom prenosu, kao da je na stadionu 50000 ljudi?

Elektronski dodaju u prenos, na stadionu se ne čuje...

• +1 1
Posted

Ne znam tacno sta kazu pravila, al meni je taj start mozd i za crveni, najmanje za zuti, ali ne bih svirao penal, nije ga omeo u sutiranju, okasnio je skoro pola sekunde.

Posted
2 minutes ago, JohnnyD said:

Sinoć je neko na LŠ temi objasnio da to rade reditelji prenosa. Vidim da na BT reklamiraju isti prenos na drugom kanalu bez te dodate “publike”.

Posted
Just now, goofs said:

Ne znam tacno sta kazu pravila, al meni je taj start mozd i za crveni, najmanje za zuti, ali ne bih svirao penal, nije ga omeo u sutiranju, okasnio je skoro pola sekunde.

Vrlo moguće da ga je i omeo u šutiranju jer jednim okom sigurno posmatraš kad neko tako divljački neposredno startuje na tebe

Posted
Just now, radisa said:

Elektronski dodaju u prenos, na stadionu se ne čuje...

Pa genijalno... sad jos malo da obogate, da imaju spremne navijacke pesme za svaki od timova, da "pojaca" ton kad je neka sansa itd. Eto novog zanimanja, "tonac publike" u prenosima. :D

Posted
Just now, JohnnyD said:

sad jos malo da obogate, da imaju spremne navijacke pesme za svaki od timova, da "pojaca" ton kad je neka sansa itd. Eto novog zanimanja, "tonac publike" u prenosima. :D

Pa to i rade, obrati pažnju...

Posted

Brih baš nema osjećaja, onaj faul Grinvudu u napadu je isto bio wtf. A guraju ga nepodnošljivo.

Posted
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Vrlo moguće da ga je i omeo u šutiranju jer jednim okom sigurno posmatraš kad neko tako divljački neposredno startuje na tebe

A mozda, ko zna. U svakom slucaju dobro je da nije i penal i crveni, to bi ubilo tekmu skroz.

Posted
1 minute ago, radisa said:

Pa to i rade, obrati pažnju...

I ja primetio, sinoc pesma Liona posle golova. 

Posted
1 minute ago, JohnnyD said:

sad jos malo da obogate, da imaju spremne navijacke pesme za svaki od timova, da "pojaca" ton kad je neka sansa itd

ne pratiš,ima tu i uzdaha,zvižduka,stolica,diskretnih aplauza.... mislim da sam na jednoj utakmici čuo i navijanje mada možda je to bilo podsvesno 

Posted
47 minutes ago, John Coltrane said:

Fredu desna sluzi samo da ne padne. Lako je moglo biti 2:0.

U mom selu se kaže kao kvačilo :)

Posted
10 minutes ago, goofs said:

To je penal, bilo je sličnih situacija i ranije. Ukoliko je lopta još u igri, nema veze što je šutirao, ili što lopta ide napolje eventualno. Ukoliko je faul onda je penal.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...