samo_opusteno Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Marsial se sprda celo veče, nadam se da ga neće povrediti ove drvoseče. Nisam primetio da su drvosece, sta vise ceo mec su ravnopravni sa prevarama iz Mancestera.Falk je izvozao prevare kao Savicevic u superkupu, steta sto par njegovih akcija nije bolje zavrseno.
John Coltrane Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 1 minute ago, samo_opusteno said: Nisam primetio da su drvosece, sta vise ceo mec su ravnopravni sa prevarama iz Mancestera. Falk je izvozao prevare kao Savicevic u superkupu, steta sto par njegovih akcija nije bolje zavrseno. Si video koliki je onaj što je sa obe ruke oborio Marsiala-klasičan lambrdzek
Pokojni Ruxin Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 3 minutes ago, kipo said: Ne govorim tebi, vec za iritantog komentatora. Racunao sam da se tu ne mozes prepoznati. Cist penal inace a fakat sam malo dosadan večeras, stoji mi neki smarački poso u drugom tabu te je forum mnogo hitniji nego daj stvarno dovedite pravog trenera, mučena uefa istanji skroz i ovo malo krediliteta što joj ostalo...nije da sam se mnogo zabrinuo, naplatitiće govna sve to od najveće navijačke baze na svetu
kipo Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Pochetino ceka iza ugla ali dobice Ole sezonu sigurno. Rekoh vec, tuga da su i Pok i Alegri slobodni a ovom krenulo
goofs Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Fascinantno je da i Junajted i Juventus (2 od cirka 6 najmocnijih klubova na svetu) trenutno teraju trenere pocetnike, a ova dvojica slobodni.
189- Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 vidim kao po obicaju kada ne ide unitedu tu je sudija da svirne smehotresan penal. cestitke na istorijskoj pobedi
Bogotac Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 (edited) Pa kod Juvea je Anjeli ispizdeo kao nikada zbog Sarija na Pavela i Paraticija,sad on jase,a i pukli su sa kintom zbog korone Kod nas,olosu iz Amerike ovako odgovara,imaju kontrolu nad transferima,kod Poketina ili Alegrija bi bilo problema.Vudvord da krepa u mukama. Edited August 10, 2020 by Bogotac
kipo Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 2 minutes ago, goofs said: Fascinantno je da i Junajted i Juventus (2 od cirka 6 najmocnijih klubova na svetu) trenutno teraju trenere pocetnike, a ova dvojica slobodni. Ole je bio prelazno resenje, do kraja sezone. Medjutim, posle Smorinja Junajted proigrao kao lokomotiva. Sad otaljava posao, ni naprijed ni nazad. Šta je Anjeliju bilo sa Pirlom je i meni nejasno.
Jumanji Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Dobro je pa bi penal, ne bi ga dali do prekosutra [emoji57]
Jozef K. Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Suđenje u UEFA takmičenjima je čista sprdnja. 1
Pokojni Ruxin Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 hoće i oni od sledeće sezone da primenjuju var isto kao u uefinim takmičenjima? možda pomogne
John Coltrane Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Zavoleo sam ovakve tekme, iako sam prespavao dobar deo iste, a drugi produzetak nisam ni gledao. Dakle mi zadovoljni prolaskom, a hejteri lagano sudjenim penalom koji im se uklapa u narativ o “UTDu kog guraju sudije”.
*edited by mod Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Bosz car, posle eliminacije prvo pitanje gde će Kai igrati naredne sezone. Odgovorio im mrtav hladan u Heracles Almelu Sent from my GM1913 using Tapatalk
Recommended Posts