February 27, 20205 yr Nema povlascenih, mogu iz istih drzava da se zrebaju... Realno po svemu je Arsenal medju tri najveca engleska kluba, veliki uspeh Grka bez obzira na krizu Arsenala.
February 28, 20205 yr Opet ce Sevila da uzme. Sutra, odnosno danas je zreb. Jel nema vise seeded teams, svi u jedan bubanj?Kad smo kod Sevilje, zasto je ponisten gol Kluza u 88 koji bi ih izbacio?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 28, 20205 yr Zbog igranja rukom u začetku napada @ArleKino izbalansiraće se napad i odbrana kad prodate Mlađeg Obamu.
February 28, 20205 yr Jeste, sad vidim. Opravdano štetaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 28, 20205 yr Basakšešir-KopenhagenOlimpijakos-WolwerhemptonRengers-LeverkuzenWolfsburg-ŠahtjarInter-GetafeSevilja-RomaFrankfurt(ili Salzburg)-BazelLask-MUInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 28, 20205 yr Kakav pritisak Salzburga. Golcina za 1-0, uz par opasnih situacija nakon kornera.
February 29, 20205 yr 1 fascinantna stvar: Arsenal je 7 puta u historiji igrao evropski dvomeč koji je odlučen na golove u gostima. Prošli su dalje samo jednom, i to protiv Hajduka prije 40 godina.