Baldrick S. Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Sto vise gledam Utd, to su mi nejasniji. Oterali Murinja zbog losih rezultata ili ceka vec, doveli Ole-a i vecinu igraca koje je hteo. Plus Igala koji fakticki igra Targeta kao i Lukaku te ja kapiram sve je isto - taktika, igraci, samo Murinja nema.
John Coltrane Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 8 minutes ago, Zlurad said: Sto vise gledam Utd, to su mi nejasniji. Oterali Murinja zbog losih rezultata ili ceka vec, doveli Ole-a i vecinu igraca koje je hteo. Plus Igala koji fakticki igra Targeta kao i Lukaku te ja kapiram sve je isto - taktika, igraci, samo Murinja nema. Al si ti omasio fudbal.
renne Posted February 27, 2020 Author Posted February 27, 2020 Sto vise gledam Utd, to su mi nejasniji. Oterali Murinja zbog losih rezultata ili ceka vec, doveli Ole-a i vecinu igraca koje je hteo. Plus Igala koji fakticki igra Targeta kao i Lukaku te ja kapiram sve je isto - taktika, igraci, samo Murinja nema.A?
Baldrick S. Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Pa ajd mi kazi da li Ole ne igra na kontre kao i Murinjo? Igra. Veceras ne, ocigledno. Doveo je Megvajera kog je Murinjo hteo, Fernandeza kog je Murinjo hteo, doveo je Igala da glumi Lukakua sa Aliekpresa a rezultati eto ne znam.
Zico Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 20 minutes ago, James Marshall said: Zašto Aca Babela zove Markus Zato sto je debil.
James Marshall Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Opet Markus Babel, jebote koliko njega boli kurac za fudbal kad ne prenosi
ubibobi Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Da li će i ovi da potrefe prenos sa produžecima i to pri identičnom rezultatu kao Bašakšehir-Sporting
SNARC Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Portugalci usli u ovu fazu sa 4 kluba..sva cetiri ispala.
189- Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 imamo ranog kandidata za puskasa... https://streamja.com/AORd
levi Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 sto su popadali iz Arsenala, a trebao im samo jedan gol. Nije cudo sto su na kraju promasili, i kad su dobili sansu ni krivi ni duzni
Recommended Posts