Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 19/20

renne

Recommended Posts

Posted

"You can't even discuss" the penalty decision because it was so blatant and added "I couldn't believe what I saw, same as Arsenal with the handball," he said.

"It's going to turn at one point and we'll get the decisions and then they'll get the results we deserve."

Solskjaer had earlier criticised the plastic pitch as one of the "worst ones I have seen for a long while".

"This is a good performance and a good point against a good opponent on a bad surface," he said after the game.

Tu je sve, loša sreća, mokra trava, loš teren, petak trinaesti...ovakve izjave se ni Klop ne bi postideo.

• 3 weeks later...
Posted

Какав је пенал свирало шкотско говно сада у надокнади за Менхенгладбах, ау :dry:

Posted

Ali kakav čas fudbala Arsenalu drži Vitoria. :D

Samo da ovo vampirsko smeće ode u pet pički materina, poraz ovdje ne bi bio strašan.

Posted

Arsenal bio razbijen, razvaljen i onda Pepe uđe umjesto groznog Lacazettea i zabije dva slobodna udarca za pobjedu.

Martinelli opet dao gol.

• 2 weeks later...
Posted

Mejtland Najlsu upravo u Portugaliji skidaju kajlu kakve se ne bi postideli Švaba i Pinki :isuse:

Posted

Lako ćemo mi za kajlu, kako ćemo preživjeti Drakulino sisanje? :isuse:

Posted
40 minutes ago, ArleKino said:

Lako ćemo mi za kajlu, kako ćemo preživjeti Drakulino sisanje? :isuse:

Izdrži do vikenda Arle, ubiće ga Đejmi k'o zeca. 

Posted
4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Izdrži do vikenda Arle, ubiće ga Đejmi k'o zeca. 

Nadam se da će se u upravi sjetiti već večeras kako Jose rješava Rodgersov visoki let.

Posted

AZ igra bas lep fudbal. 

Astana je negde na nivou Vojvodine, mozda cak i slabija. 

Posted

Aha, došao u isto vreme, valjda da prevodi bivšem saigraču sa škotskog. 

Posted (edited)

Lepo su posložili Rangers

Edited by Cash
Posted

Moenchengladbach daje treci put zaredom u LE gol posle 92' prva dva su im donela po' bod a sad jos dva...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...