Mindaugas Žukauskas Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Quote "You can't even discuss" the penalty decision because it was so blatant and added "I couldn't believe what I saw, same as Arsenal with the handball," he said. Quote "It's going to turn at one point and we'll get the decisions and then they'll get the results we deserve." Quote Solskjaer had earlier criticised the plastic pitch as one of the "worst ones I have seen for a long while". "This is a good performance and a good point against a good opponent on a bad surface," he said after the game. Tu je sve, loša sreća, mokra trava, loš teren, petak trinaesti...ovakve izjave se ni Klop ne bi postideo.
crtamOrasi Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Какав је пенал свирало шкотско говно сада у надокнади за Менхенгладбах, ау
ArleKino Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Ali kakav čas fudbala Arsenalu drži Vitoria. Samo da ovo vampirsko smeće ode u pet pički materina, poraz ovdje ne bi bio strašan.
ArleKino Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Arsenal bio razbijen, razvaljen i onda Pepe uđe umjesto groznog Lacazettea i zabije dva slobodna udarca za pobjedu. Martinelli opet dao gol.
Mindaugas Žukauskas Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Mejtland Najlsu upravo u Portugaliji skidaju kajlu kakve se ne bi postideli Švaba i Pinki
ArleKino Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Lako ćemo mi za kajlu, kako ćemo preživjeti Drakulino sisanje?
Mindaugas Žukauskas Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 40 minutes ago, ArleKino said: Lako ćemo mi za kajlu, kako ćemo preživjeti Drakulino sisanje? Izdrži do vikenda Arle, ubiće ga Đejmi k'o zeca.
ArleKino Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Izdrži do vikenda Arle, ubiće ga Đejmi k'o zeca. Nadam se da će se u upravi sjetiti već večeras kako Jose rješava Rodgersov visoki let.
FPLS Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 AZ igra bas lep fudbal. Astana je negde na nivou Vojvodine, mozda cak i slabija.
Cash Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 @Weenie Pooh nisam znao da je MC calister pomočnik Stivenu. Kakav tandem
Weenie Pooh Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Aha, došao u isto vreme, valjda da prevodi bivšem saigraču sa škotskog.
Cash Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) Lepo su posložili Rangers Edited November 7, 2019 by Cash
mlatko Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Moenchengladbach daje treci put zaredom u LE gol posle 92' prva dva su im donela po' bod a sad jos dva... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Cash Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 @crtamOrasi lele pa Roma je treca na tabeli u LE a ja mislio da ste prvi.
Recommended Posts