Pokojni Ruxin Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 preterujete, skroz je solidan junajted u drugom ljepe su im i ove čarape na štrafte
levi Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 ubedljiv revanš Ludogoreca za ispadanje od Ferencvaroša letos u kvalifikacijama za ligu šampiona
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 1 minute ago, Jeremija said: E šteta što se ne piše O za remi
Shaq Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 al je usralo partizan sa grupom, astana koja je zalutala, az koji ne zna jel posao il dosao i man utd koji igra sa trecim postavama a ni prva im nije za qrtaz..
Jeremija Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Da zahvalimo Olu na još jednom rekordu koji još dugo neće biti oboren...
Baldrick S. Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ja ne verujem da ce ijedan navijac Arsenala posle 3:0 za 20 minuta biti sretan za vikend kad se poslozi "prvi tim"
189- Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 prekinuta utakmica u luksemburgu jer je neko na dronu furao zastavu nagorno-karabakha...
Ivo Petović Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 47 minutes ago, Zlurad said: Ja ne verujem da ce ijedan navijac Arsenala posle 3:0 za 20 minuta biti sretan za vikend kad se poslozi "prvi tim" Ako prvi tim bude bez Tiernija i sa Xhakom, naravno da ne. Ovaj Tierney je neverovatan ubod. Kako njega nije uzeo Siti ili United već je zacvršio u Arsenalu, baš je misterija. Momak je fenomenalan.
ArleKino Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 1 hour ago, Zlurad said: Ja ne verujem da ce ijedan navijac Arsenala posle 3:0 za 20 minuta biti sretan za vikend kad se poslozi "prvi tim" Pa naravno da nećemo jer će se vratiti Luiz, Sokratis, Kolašinac, Xhakapiten, Guendouzi i Pepe, a Martinelli neće dobiti ni minute.
Baldrick S. Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ma to sam u stvari i hteo da napisen ali avaj. Ovaj tim + par, moz da se se napravi nesto. Ne pratim, jel nije 4:3 za Arsenal? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
mlatko Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 prekinuta utakmica u luksemburgu jer je neko na dronu furao zastavu nagorno-karabakha...jel kaznjen luksemburg sa tri utakmice bez publike i zabranom putovanja na gostovanja?Xekaj, odakle Lux stadion a kamoli publika? pa nema dovoljno stanovnika ni za policiju, prodavce kokica i medicinsku ekipu...oh wait, to nije Lihenstajn...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts