October 3, 20195 yr preterujete, skroz je solidan junajted u drugom ljepe su im i ove čarape na štrafte
October 3, 20195 yr ubedljiv revanš Ludogoreca za ispadanje od Ferencvaroša letos u kvalifikacijama za ligu šampiona
October 3, 20195 yr al je usralo partizan sa grupom, astana koja je zalutala, az koji ne zna jel posao il dosao i man utd koji igra sa trecim postavama a ni prva im nije za qrtaz..
October 3, 20195 yr Ja ne verujem da ce ijedan navijac Arsenala posle 3:0 za 20 minuta biti sretan za vikend kad se poslozi "prvi tim"
October 3, 20195 yr prekinuta utakmica u luksemburgu jer je neko na dronu furao zastavu nagorno-karabakha...
October 3, 20195 yr 47 minutes ago, Zlurad said: Ja ne verujem da ce ijedan navijac Arsenala posle 3:0 za 20 minuta biti sretan za vikend kad se poslozi "prvi tim" Ako prvi tim bude bez Tiernija i sa Xhakom, naravno da ne. Ovaj Tierney je neverovatan ubod. Kako njega nije uzeo Siti ili United već je zacvršio u Arsenalu, baš je misterija. Momak je fenomenalan.
October 3, 20195 yr 1 hour ago, Zlurad said: Ja ne verujem da ce ijedan navijac Arsenala posle 3:0 za 20 minuta biti sretan za vikend kad se poslozi "prvi tim" Pa naravno da nećemo jer će se vratiti Luiz, Sokratis, Kolašinac, Xhakapiten, Guendouzi i Pepe, a Martinelli neće dobiti ni minute.
October 3, 20195 yr Ma to sam u stvari i hteo da napisen ali avaj. Ovaj tim + par, moz da se se napravi nesto. Ne pratim, jel nije 4:3 za Arsenal? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
October 3, 20195 yr prekinuta utakmica u luksemburgu jer je neko na dronu furao zastavu nagorno-karabakha...jel kaznjen luksemburg sa tri utakmice bez publike i zabranom putovanja na gostovanja?Xekaj, odakle Lux stadion a kamoli publika? pa nema dovoljno stanovnika ni za policiju, prodavce kokica i medicinsku ekipu...oh wait, to nije Lihenstajn...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk