adasevic Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Ja danas igrao neki draft i zaborvio da smanjim vreme. Mislio sam da cemo da se smorimo ali ispalo je super jer su svi bili tu, pa nije bilo duzeg cekanja osim kada neko stvarno nije siguran sta bi izabrao. Ali ako se neko ne pojavi na draftu onda je duze vreme pakao za ostale igrace... Meni je ok i 30s. 1
John Coltrane Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Jebeno je na 30 sec kad biraš 2 igrača za redom. Eto iskukah da me random ne baci u sredinu... Sa srećom svima!
adasevic Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 @John Coltrane jes, bas nezgodno kad biras prvi 1
Midžeta Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Draft nema milosti, kako mi je saopstio da sam luzerka 1
Midžeta Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 (edited) Ciji tim je EON PPP Edit:Skapirala sam čiji je tim, @adasevic kakav kripl fajt ovo kolo, pravi derbi zacelja Edited August 31, 2022 by Midgeta 1
John Coltrane Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Pa ko je uspeo da mazne Entonija meni ispred nosa!?!?! 3 dana refrešujem, podočnjaci do kolena, i njega ubace u listu otrplike dok sam se vozio sa posla kući
Midžeta Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Ja sam imala Trenta AA, pa ga waiver, pa htela da ga vratim i bila prva za zamenu, jer sam poslednja na tabeli, ali sam stavila prvo da zamenim gomlana i naravno neko mi je uzeo TAA Tako da nisi najgori @John Coltrane 1
John Coltrane Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Ma, samo je zaključan, nisam video dobro na telefonu. Pao mi mrak na oči.
Recommended Posts