Jump to content
IGNORED

Tour De France 2019 [6-28 jul]

gervasius twinkleminkleson

TdF 2019  

15 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Gde si bre malkine! [emoji4]

Dobar je bio onaj 2011. kad je Kadel dobio, Šlek osvojio Galibije pod snegom, a Toma Vokler ispuštao dušu pokušavajući da ostane u žutom. Ima sličnosti sa ovim.

A i mislim da je to bio jedan od najregularnijih TDF.
To je po meni najbolji tur koji sam otpratio. Docekasmo da se i Francuzi bore za pobedu.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

37

• Bojan

32

• Nesh

16

• Ivo Petović

13

Posted
1 hour ago, Ivo Petović said:

Gde si bre malkine! :)

Dobar je bio onaj 2011. kad je Kadel dobio, Šlek osvojio Galibije pod snegom, a Toma Vokler ispuštao dušu pokušavajući da ostane u žutom. Ima sličnosti sa ovim.

A i mislim da je to bio jedan od najregularnijih TDF.

a evo me, lurkujem uglavnom jer sam ovu sezonu baš slabo pratio.

jeste, dobra beše 2011., i tad i ove godine sam imao utisak da gledam, khm, obična ljudska bića kako se takmiče.

Posted

Rou i Martin izbačeni sa Tura potpuno nebulozno. :wacko:

Blago vama koji ne radite danas, pa možete gledati ovu lepoticu od etape :jealous:

Posted

Movistar je zanimljiv. veoma su jaki u begu, i to bi u normalnoj ekipi značilo da će Landa da bude agresivan i da napadne rano, ali sa njihovim odnosima nemam pojma da li će Nairo da odjebe tim i vozi za etapnu pobedu :lolol:

Posted

Soler :ziga:

kako ljušti grupu jbt.

Landa će uskoro da ode. :jerry:

Posted

Kreću na Galibier.  Biće tu svašta. Movistar deluje dobro. Uz to, juče su izgubili prvo mesto u poretku timova. Bardet juri bodove za tačkastu majcu. 

Ineos deluje da se malo rasipa kada odmakne penjanje. Ne znam da li je to neko taktičko foliranje. Thomas je imao pad pre neki dan. Videćemo. Alaphilippe deluje da će voziti da održi prednost. Ako danas dobije konkurente onda stvarno zaslužuje pobedu.  Ali nekako sumnjam da je to verovatno.

Uz to posle uspona treba sačuvati snagu i koncentraciju za spust.

Posted

Napišite ako ima nekih dešavanja, nemam pristup ničemu.

Posted

Movistar deluje potpuno sluđeno. zašto onako trošiti Solera ako nema napada na Izoaru? naravno da će grupa da naraste na spustu--i šta su onda uradili osim što su istrošili Solera na kontrolisanje Kintaninog bega umesto da puste druge da to rade?!

Posted
1 minute ago, Ivo Petović said:

Napišite ako ima nekih dešavanja, nemam pristup ničemu.

Barde-Karuzo-Kintana (plus još par ljudi) u begu, 5 minuta ispred glavne grupe u kojoj su svi bitni.

Posted

haha Lutsenko neće da radi... Barde se najbolje spušta od sve trojice na čelu, ali ako ne smanje ovu prednost do vrha neće uhvatiti Naira.

Posted

Ode Quintana. Bardet uzima vođstvo za tačkastu majcu. Glavna grupa mirna.

Posted

Kintana može lepo da se ovajdi, u grupi se izgleda ništa neće dešavati.