Delija67 Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Tesko moze Matthews da dobije ovakvu etapu, makar imao i 3 tima da mu pripreme sprint. Viviani, Ewan, Groenwegen su brzi. On moze da dobije ako ima nekobrdo na kom ce ovi da ostanu, pa da resava u sprintu protiv Sagana, Trentina, Van Avermaeta i tako tih. U dve takve etape je dobio zavrsni sprint, ali je imao nesrecu da je u tim etapama bio uspesan beg.
Bojan Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 U pravu si za to. Ali meni se čini da je Matthews dobro odsprintao samo što je kasno krenuo. Ali ovaj Vivianijev pogled... Jumbo Visma uzeli tri etape sa 3 različita vozača.
San Epifanio Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 7 hours ago, Bojan said: ... Jumbo Visma uzeli tri etape sa 3 različita vozača. Od svih sprinterskih ekipa oni imaju najbolju hemiju u timu
Delija67 Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Uzeli su i TTT. Jos da Toni Martin uzme ITT i Kuswijk i Benet nesto u planinama i ova preostala dvojica neki beg.
Bojan Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Kako im je krenulo Kruijswijk bi mogao da bude dobro plasiran i u generalnom plasmanu. Danas bi i Gronevegen mogao da bude kandidat za osvajanje etape.
freakns Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 danas krece rasplet. relatvno kratak ITT u Pau, mozda nece doneti velike vremenske razlike, ali sutra se etapa zavrsava na Tourmaletu, pa u nedelju 185km, prvo uspon druge pa tri uspona prve kategorije, cilj na Albisu... sve tri etape pojedinacno solidno teske, ali u kombinaciji, u nedelju ce biti ko ziv ko mrtav
Bojan Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Alaphilippe se dosta dobro drži. I tim radi za njega. Trebalo bi da Thomas i Bernal na hronometru napadnu žutu majcu. Plus može da dođe do izražaja i taj rivalitet između njih dvojice. Onda dve posebno važne (nadam se i uzbudljive) etape za vikend.
freakns Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 ALAPHILIPPE!!!!!!!!!!!! jebi kompjuktore iz Sky-ja!!! sutra svi da ste navijali za Alaphiliippe-a
Nesh Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Ja sitigoh tek na proglasenje pobednika... Lepo bi bilo da sutra odbrani majicu. Evo, ja navijam!
Bojan Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Bravo Alaphilippe! Navijao sam za njega već poslednjih nekoliko etapa. Danas sam stajao ispred televizora poslednjih deset minuta. Neverovatno je odvozio i podigao ulog pred sledeće dve etape. Ako i ne uspe makar će biti uzbuđenja. Od ovih za generalni plasman dobro su odvozili Uran, Pinot i Kruijswijk. Baš šteta što je Pinot izgubio 1.40 minuta u onoj etapi sa vetrom.
renne Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 2 hours ago, Nesh said: Ja sitigoh tek na proglasenje pobednika... Lepo bi bilo da sutra odbrani majicu. Evo, ja navijam! evo i ja ću
Mindaugas Žukauskas Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Opaaaa! Jel to imamo trku izgleda? Bravo momčino.
Recommended Posts