Jimmy Kowalski Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Da se navijaci pitaju, posle prvih mesec dana bi se pola ekipe promenilo. Svako ima spisak za odstrel
Ted Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 (edited) ne treba menjati nikoga. nije baš da smo prethodnih sezona peglali kao gsw, pa nam sad užasno smeta igra u napadu. ekipa je napravljena da donese rezultat i za sada radi dobar posao. većina utakmica su teža gostovanja, kiks je napravljen samo jednom. i to protiv najslabije ekipe sa kojom smo igrali. oni koji još uvek nisu dali doprinos imaju vremena da to učine. ne kažem da se neće pokazati da je neko od njih promašaj, ali u ovom trenutku to je ipak buduća neizvesna okolnost. svi bi voleli da igramo u top formi od oktobra do juna, al to ne postoji, koliko je meni poznato. Edited October 19, 2019 by Ted
Jimmy Kowalski Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Naravno. Ono sto mene raduje je reakcija ekipe posle blamaze u Sloveniji. Na dva tradicionalna teska gostovanja, sveli smo protivnike na 60-ak poena.
Azdaja Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Radimo Posao, uvek će biti listi za odstrel i negodovanja ali ovi momci dobijaju. I nastaviće da dobijaju, samo povrede da nas zaobiđu. Meni je Walden tanak al ne odustajem od njega još. Mozli I Čupavi su jebeno dobri. Bice ovo ubava sezona.. Mmw
goofs Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Meni je Walden bas dobar, lik je prosle sezone bio skorer, sad je dosta promenio ulogu, a deluje mi da ume da nagazi u onim trenucima kad nikom drugom ne ide, sto je masa bitno (doduse ABA utakmce nisam uspeo da pogledam, pricam na osnovu EC). U sustini Parahuski je taj sto najvise brine, gotovo da ga ne pustaju da igra u poslednje vreme. Ovi ostali su skoro nebitni. Pejners je tu da pegla odbranu i daje zicere, Birca samo da sipa trojke, ni jedan ni drugi ne rade ono sto se od njih ocekuje
*edited by mod Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Pa i nije neko čudo. Kada se oduzmu sezonske pitanje je koliko ih je i išlo u prodaju. Sent from my H3213 using Tapatalk
Jimmy Kowalski Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Trinki joker: " Sem mog zdravlja i Jankerove frizure, sve je okej " Inace, sad video detaljno Vesarinu rekonstrukciju Pionira. Uzas sta su napravili. I sad naravno u naprednjackom maniru, budze poziciju za kamere po sred tribine.
bradilko Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 5 minutes ago, MocaVukotic said: El ima partizan na nekoj televiziji? sport klub 1
LeBron Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 6 minutes ago, goofs said: kakv je ovo ugao kamere krvtijbm ovaj je odlican kakav je bio do sad na utakmicama u renoviranom pioniru
Recommended Posts